Odesláno 30. května 2019 5 let Da se poridit upc sk u nas ? Maji android tv apku tak by to mohlo jit ?
Odesláno 30. května 2019 5 let @Filip0000 nedá. Smlouva musí být na adrese v daném státě na adrese, kde je UPC dostupné. Stejně tak se tu nedají pořídit služby z Polska, Maďarska nebo třeba Holandska.
Odesláno 30. května 2019 5 let Ale ta apka pro Android TV by se tu snad mela nechat poridit, ne? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 31. května 2019 5 let jde nainstalovat, ale přihlásit se lze pouze pod SK účtem. Nevím zda lze na Slovensku koupit samostatně Horizon jako u nás a co je v něm obsaženo za kanály (což jsem nedohledal ani u nás) - - - - Praha
Odesláno 31. května 2019 5 let Najít, které kanály jsou v Horizon Go je snadné jak v CZ https://www.upc.cz/pdf/pece-o-zakazniky/dokumenty/Cenik_Digital.pdf tak i v SK https://www.upc.sk/_docs/rastre/programova_ponuka_dtv_190509.pdf Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 31. května 2019 5 let nemyslel jsem, které programy jsou v zrcadlené v Horizonu, ale jaké kanály jsou v "balíčku" Služby Horizon Go s My Prime a HBO Go k UPC internetovému připojení - - - - Praha
Odesláno 31. května 2019 5 let Nejspíše to budou programy z nabídky Komfort (podle ceny za tuto službu) - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 4. června 2019 5 let retron>> ty tu appku mas v PlayStore? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 4. června 2019 5 let ano, na Philips OLED TV, nebo tam alespoň byla, kdyz jsem televizi instaloval, - - - - Praha
Odesláno 23. června 2019 5 let Horizon GO dnes zase naprd. Windows verze vytuhne na dashboardu při načítání (reset appky nepomůže) a u webové verze nefunguje zpětné zhlédnutí. 300 Mb/s Jiná služba Komfort TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA Neratovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.