Odesláno úterý v 14:50 3 dny no tvl zimní olympiáda v HDR, to budeme asi potřebovat sluneční brýle... Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno úterý v 16:54 3 dny Prekvapili hosi... Pekny. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno úterý v 18:10 3 dny No když ten obraz porovnám, tak přece jenom HLG není úplně HDR10 nedejbože DV. Ale aspoň něco. S HDR10 nebo DV by byla šířka pásma asi už moc na kabel. Internet 300 - TV Komfort CA modul Ostrava
Odesláno úterý v 18:41 3 dny bude tedy u daná verze i OTT nebo ne prosím? Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno úterý v 19:36 3 dny 8 hours ago, Michal Kourek said:Tak snad s tim Vodafone a Eurosport neco provedou, aby kanal nebyl tmavy a mohli jej vyuzivat vsichni. :-)Ale co byste tam chtěl měnit? To je chyba televizního přijímače, ne programu. Spousta TV se pyšní „podporou“ HDR (tzv. fake HDR), i když nemají odpovídající technické parametry obrazovky (jas, kontrast), a výsledek pak vypadá přesně takto při pokusu o zobrazení HDR obsahu.Takové zařízení HDR reálně nepodporuje — pouze přijímá HDR signál, ale nedokáže ho adekvátně zobrazit.Řešení u těchto zařízení je zůstat u SDR (tzn. přepnout na Full HD rozlišení).1 hour ago, mpetr said:No když ten obraz porovnám, tak přece jenom HLG není úplně HDR10 nedejbože DV. Ale aspoň něco. S HDR10 nebo DV by byla šířka pásma asi už moc na kabel.Máte naprostou pravdu, ale snahu o kvalitní obraz chválím. Premium - - - -
Odesláno úterý v 20:31 3 dny Proč nemám Eurosport 4k v mediaboxu kaon mě stále se mi ukazuje na čísle 67 sport 1 .. vám funguje? Kdo má kaon - - Sport - mladá boleslav
Odesláno úterý v 21:22 3 dny @petr-000 Ty máš ještě kaon? Závidím, ale hlídej ho jak oko v hlavě, jiný už nedostaneš. Vloni mi ho sebrali s tím, že ho budou vypínat a rušit a měnit každému. Co si tak pamatuju že když měla být nová stanice tak jsem ho musel znova naladit aby se tam objevila...A poznatky k tomu Eurosportu.No, tmavý to mám taky, ale jen o trošku, tak stačí přidat jas. Akorát, že tam jede pořád dokola ten tenis, a co tam bude pak? To stejné jako Euro1 akorát, že v 4K?No a nebylo to při minulé olympiádě, že bylo asi 6 eurosportů navíc kde běželi různé sporty?A jeden už taky byl v 4K, ne? Pak se to vše zas vypnulo. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno úterý v 22:05 3 dny Uvidíme no pro koho to je ten Eurosport 4k ani Vodafone neoznámil na svých stránkách parametry pro uživatele co mají CI+ modul... Já mám mediabox co mi automaticky obnoví nové Stanice stačí jen restartovat box pomohlo to. Ale na Eurosport 4k po restartování neobjevilo se mi to divný:((( - - Sport - mladá boleslav
Odesláno středa v 06:22 2 dny @petr-000 A Kaon snad umí 4K? Neumí... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno středa v 07:03 2 dny Když má někdo telku co umí jen HDR10 tak to není 4K? Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.