Odesláno před 3 hodinami3 hod Asi to tak bude bohužel 😮😔 @kraftwerk007 Ale Vodafone někde psal že do starých TV balíčku už nový programy přidávat nebudou Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod v těch názvech služeb aby se prase vyznalo...a tohle je co za seznam, kabelovka, ne?https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/4/3888/vodafone_kompletni-programova_nabidka.pdf Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno před 3 hodinami3 hod @kraftwerk007 odkaz od tebe informuje na jakém čísle v TV je daný program k aktuální balíčkům Vodafone TV, Vodafone TV + (2.0), Family, Sport, Cinema a ALLinONE - odkaz nesouvísí se starými tarify@Veronika - Vodafone můžete prosím situaci osvětlit prosím? Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tak nevím, v tom se nedá vyznat. Proto si platím celou programovou nabídku, abych podobné problémy nemusel řešit.Mám Vodafone TV+ a TV balíček ALLinONE, tak ať mi to tedy někdo vysvětlí... Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem kraftwerk007 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno před 3 hodinami3 hod pokud máš VTV + a balíček ALLinONE tak máš nárok na Eurosport 4Kv předchozích příspěvcích si psal že máš TV Komplet, což je starý tarif, který byl nabízen do 17.4.2023 (zde nárok na Eurosport 4K není) - https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-programy-do-20230417/pokud máš https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-programy/ máš nárok Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod Jasně, to je o té češtině.Komplet se změnil na AllinOne, tak jsem to myslel ale blbě napsal. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno před 3 hodinami3 hod Nefunguje jeden nebo více placených kanálů.Nejprve ověřte, že se nejedná o nahlášený výpadek. Kdyby šlo o známý výpadek, počkejte na jeho odstranění, následně by mělo vše automaticky znovu fungovat. V ostatních situacích postupujte podle rad níže.Nejčastěji se na obrazovce zobrazí hlášení No access, status code…, Zakódovaný signál apod., případně je černá obrazovka.Mezi příčiny patří:Ukončení vysílání nebo promo nabídky / úprava vaší smlouvy - v samoobsluze Můj Vodafone ověřte aktuální nastavení tarifu a doplňkových balíčků u vaší smlouvy a zkontrolujte, jestli program patří do vámi používané TV nabídky.Změna řazení nebo frekvence kanálu - aktuální nastavení najdete ve frekvenčním přehledu stanic. Návod na nové ladění najdete na této stránce.Úprava programové nabídky krátce po instalaci služeb - během prvních dnů mohou fungovat i programy, které nemáte předplacené.Slabý signál - může se jednat o chybu v zapojení koaxiálního kabelu, jeho poškození, nedostatečné zapojení apod. Ověřte zapojení kabelu a to, zda není poškozený. Doporučujeme vyzkoušet jiný koaxiální kabel. Signál zeslabuje také použitý rozbočovač, zkuste TV napřímo zapojit do účastnické zásuvky. Podívejte se na další informace ke kabelům a rozbočovačům.https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/potize-s-tv-ca-modul/Právě teď, kraftwerk007 napsal:Jasně, to je o té češtině.Komplet se změnil na AllinOne, tak jsem to myslel ale blbě napsal.tak jedině pokud není program kontaktovat VFchápu že se Komplet změnil, ale někteří zákaznici mají staré tarify ještě aktivní, proto je to nutné opravdu rozdělovat a rozlišit. Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod Díky za snahu, tyhle univerzální rady znám.Tak jinak- na jaké pozici máš E4K v IPTV? Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno před 3 hodinami3 hod na pozici 67 mám E4K Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod to je ten problém- já tu pozici nemám použitou ☹️ Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.