January 28Jan 28 Care Centre Eurosport 4K bude dostupný na všech set-top boxech k Vodafone TV (nikoliv starých od exUPC) + v aplikacích pro chytré TV, takže bude i v internetové verzi. Nebude ale k přehrání v mobilní appce nebo přes webový prohlížeč.Podněty k tmavému obrazu jsem předal a zkusíme předat i Eurosportu. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
January 28Jan 28 Ano potvrzuji, že v aplikaci pro Android TV už je to k dispozici taky. Jas obrazu prakticky shodný s HD verzí.Nicméně komplet olympiáda bude k dispozici i na HBO Max. Balíček sport nebude potřeba. Super Fibre - ALLinONE - Praha
January 28Jan 28 Takže podobný servis, jako u poslední letní olympiády. To je vlastně docela příjemné, nakonec. Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
January 28Jan 28 Care Centre Co se týká tmavosti obrazu - je to tak, jak psal r2d2 , je potřeba, aby TV uměla pracovat s HDR. Někdy to je o (ne)podpoře TV, někdy stačí zapnout či upravit HDR nastavení v menu televize. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
January 29Jan 29 Care Centre Ještě doplňuji, někdo se ptal, zda je Eurosport 4K zařazený trvale - ANO :)A parametry pro CA modul: 786 MHz, SR6900, QAM256 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
January 29Jan 29 Ja jsem dnes naopak musel v HDR stahnout jas, barvy, atd., protoze mi to bylo u tenisu neprijemne. Ostatni, zkuste to take rucne zvednout jas a uvidite. Edited January 29Jan 29 by Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
January 29Jan 29 jak to tady čtu, tak to HDR na Eurosportu bude takový klasický fake HDR, tzn. SDR roztažené do dynamického rozsahu HDR... Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
January 29Jan 29 TV mi ukazuje že jde o formát HLG. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
January 29Jan 29 Mne v LG TV "HLG HDR* :-)Pres stb vodafone mam obraz hdr moc presvetleny, pres app vodafone v LG tv mam obraz hdr moc tmavy, co ted? Ale jinak super, konkurence 4K nenabizi. :-D Edited January 29Jan 29 by Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
January 30Jan 30 tak jsem chtěl vědět, jak to je s tím 4k a HDR na E4k, protože EPG hlásí stejný program jako na E1. Podle AI jde nativní 4k poznat právě podle HDR, které se u upscale obsahu nepoužívá (fake HDR se prý na E4 nevyskytuje). Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno