Odesláno před 5 hodinami5 hod V 29. 1. 2026 v 14:52, Ondra - Vodafone napsal:Ještě doplňuji, někdo se ptal, zda je Eurosport 4K zařazený trvale - ANO :)A parametry pro CA modul: 786 MHz, SR6900, QAM256Nevím jak u vás, ale Eurosport 4K je pryč z kabelovky i z IPTV.Vy ho tam máte? Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor normárně funguje v DVB-C . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 4 hodinami4 hod na iptv také funguje Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod @kraftwerk007 jakou máte TV včetně balíčku?dle stránek je je v balíčku Sport a ALLinONE Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod Mám Allinone a Komplet.Já to taky nechápu, byl naladěný i v TV a je fuč. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno před 4 hodinami4 hod na kompletu předpokládám že nepůjde, jedině zda není přihlášená v televizoru nebo STB , TV KOMPLET místo ALLinONE jinak volat na VF Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod Na Kompletu fungoval, i s modulem. Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem kraftwerk007 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno před 3 hodinami3 hod chápu ale dle informací jna webu je dostupná pro aktuální Balíček Sport a ALLinONE, na kompletu tedy Eurosport 4K nebude viz, proto asi nefungujestarý přehled programů Klasik, Komfort a Komplet - https://www.vodafone.cz/televize/prehled-programu/nový přehled programů Vodafone TV, Vodafone TV + (2.0), Family, Sport, Cinema a ALLinONE - https://www.vodafone.cz/televize/programy/zde není zmínka o Eurosportu 4K, tedy jestli jí chcete přes starý Komplet spustit bohužel máte smůlu Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod to mi chceš tvrdit, že bez jakékoliv informace mi byla změněna nabídka kabelové TV? Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.