January 31Jan 31 Televize TCL (2025), CA modul - ES 4K funguje normalne. Musel jsem ho naladit podle zde uvedenych parametru. Bohuzel jsem pak musel znovu seradit poradi kanalu... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
February 1Feb 1 Pro zajimavost. V LG tv mi app Vodafone kanal EURO4K zobrazuje, ale bez modu HDR. STB Vodafone zobrazuje v HDR. Edited February 1Feb 1 by Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
February 1Feb 1 Osobně si myslím, že v app nebude mí E4K nějaký závratný BR.Je to prostě transkódovaný progtam z 4K .. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
February 1Feb 1 V mobilní aplikaci nejde E4K přehrát. Takže si v aplikaci bitrate nezměřím. 🙈🤷 Basic 250 Mb/s - - CA modul Praha
February 1Feb 1 To není chyba ale vlastnost, už tady Ondra z Vodafone psal že"Eurosport 4K Nebude ale k přehrání v mobilní appce nebo přes webový prohlížeč" Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 1Feb 1 @tomus Díky, zpětně jsem si přečetl vlákno a našel tam tu odpověď. Je to škoda, protože přes IPTV mi jde i ten Eurosport 4K. Škoda, že to nezpřístupní i v mobilní aplikaci. Basic 250 Mb/s - - CA modul Praha
February 3Feb 3 Zdravím, mám také TV TCL a CA modul se mi nepodařilo rozchodit. Byl u Vás nějaký podobný problém nebo šlo vše hned napoprvé? Já mám Vodafone aplikaci v TV. Tři dny běžel Eurosport 4K a včera zmizel. Nechápu proč. Super - Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6 Ostrava
February 3Feb 3 @DMac1004 Naladil jsem podle parametrů, akorát se mi prohodil E4K s NS3. Takže jsem si pořadí znovu upravil a funguje normálně i teď. Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice