Odesláno úterý v 11:38 1 den @homberg tak zítra po výměně napiš, jestli levá ruka ví, co dělá pravá :) a co ti vlastně doručí. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno úterý v 11:42 1 den Řešení Jestli to bude výměna vyvolaná Vodafone, tak Arris s WiFi 5 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 19 hodinami19 hod Autor Tak za Compal jsem dostal opravdu VF Station 3.1 wifi 5. Jediny problem a to dost podstatny, jsem zaznamenal ten, ze na mem tarifu 500/50 ted mam rychlosti 100/50. Kde by mohl byt problem? Compal slapal petistovkou leta bez problemu. Ted se jen vymenou modemu rychlost degradovala. Budu holt muset volat na podporu...:-( Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 19 hodinami19 hod možná je nějaká síťovka zmatená a jede v režimu 100 Mb/s 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE - Praha
Odesláno před 18 hodinami18 hod Autor Restart modemu to napravil... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod @homberg to vypadá, že se po restartu natáhla nová konfigurace pro nový modem. Nebo že se nějak ustálila linka s novým zařízením. Ale je to jen moje spekulace. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 9 hodinami9 hod před 10 hodinami, Slamb napsal:možná je nějaká síťovka zmatená a jede v režimu 100 Mb/s 🤔Někdy to bývá i špatně zastrčený kabel a pak síťovka se nastaví jen na 100 Mb/s Internet 300 - TV Komfort Modem Compal, STB Kaon KCF B4003 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.