November 30, 2025Nov 30 Ode mě tu bylo řečeno k věci vše. Nebudu riskovat vymazání a pokračovat budu nadále opět v našem fóru. Hezké dny. Super+ Super+ Základní Vodafone Gigacube Praha
December 6, 2025Dec 6 Jsem u VF úplně nový zákazník a po prvním měsíci už podávám podnět na ČTU.2.11. - smlouva po telefonu 4.11. - zpráva o navyšování 5.11. - vyzvednutí SIM karty na prodejně (domluvený termín při uzavíraní smlouvy); taky je to datum, kdy mě VF uvítal u sebe a zaslal linky na smlouvy atd. 10.11. - datum aktivace služby - dle pracovníka prodejny to byl první volný/možný termín (nepochopitelné, ale asi to dělají brigádníci manuálně po nocích)No a ve vyučování se ani neobtěžoval odpočíst alikvotní část měsíce, kdy jsem neměl aktivní SIM a nemohl služby využívat. - Super - - Javornice
December 6, 2025Dec 6 ČTÚ by měla být jako poslední možnost, v prvé řadě je potřeba to řešit přímo z Vodafonem. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
December 6, 2025Dec 6 včera vykomunikováno Neomezený Super za 375 Kč + 49 Kč onenumber po zdraženípřed 6 hodinami, DusanH napsal:Jsem u VF úplně nový zákazník a po prvním měsíci už podávám podnět na ČTU.2.11. - smlouva po telefonu4.11. - zpráva o navyšování5.11. - vyzvednutí SIM karty na prodejně (domluvený termín při uzavíraní smlouvy); taky je to datum, kdy mě VF uvítal u sebe a zaslal linky na smlouvy atd.10.11. - datum aktivace služby - dle pracovníka prodejny to byl první volný/možný termín (nepochopitelné, ale asi to dělají brigádníci manuálně po nocích)No a ve vyučování se ani neobtěžoval odpočíst alikvotní část měsíce, kdy jsem neměl aktivní SIM a nemohl služby využívat.pokud došlo k přenosu 10.11. tak do 9.11. do 23:59 jste měl funkční SIM u bývalého operátora, takže nechápu proč kompenzace když SIM karta Vám určitě normálně fungovala Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
December 6, 2025Dec 6 To je teď v módě. Stěžovat si na vše, podávat žaloby atd. Lidi se nuděj Super - Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
December 6, 2025Dec 6 No bohužel, to je ta nová generace Z. To je jediná generace ze které mám vážně obavy. Basic BezLimitu L -, Základní -, Vodafone Station WiFi 5 Brno
December 7, 2025Dec 7 Také na základě zdražení starých tarifů se nám výrazně navýšili od včerejšího dne data v EU u neomezených tarifu, například Neomezený Super měl 45 GB a teď má 57 GBVše je vidět v aplikaci můj Vodafone + nebo webové samoobsluze Edited December 7, 2025Dec 7 by kautskym Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
December 7, 2025Dec 7 Ty jsi úplný Columbo :-) - - - Vodafone Ultra Hub 7 Neomezený Super a Internet Ultra+ Praha
December 8, 2025Dec 8 Care Centre @DusanH Pěkný den, mrzí mě, jestli začátek používání služeb u nás neproběhl hladce. Jak už v diskuzi zaznělo, vždy je potřeba se nejdřív obrátit na nás, ať už nám zavoláte na *77 nebo podáte oficiální reklamaci (viz informace na https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/reklamace/reklamace-sluzeb/). Díky tomu budeme moct zjistit, co se u vašeho telefonního čísla dělo a pokud došlo k nějaké chybě, tak ji napravíme. Pokud byste podával reklamaci a nebyl spokojený s jejím vyřešením, pak je možné se obrátit na ČTÚ s námitkou. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
December 9, 2025Dec 9 Dobrý den, tak ono je to těžké. Když podáte reklamaci a pak musíte čekat, složitě zjišťovat jak ta reklamace dopadla, tak si pak člověk neví, co si má o VF myslet.Mou požadovaná reklamace dopadla negativně. Přičemž při vyřizování reklamace mě bylo sděleno, slíbeno, že operátorka, která tuto reklamaci se mnou vyřizuje, mě bude zpětně o jejím výsledku informovat. Myslíte si, že se dotyčná paní Pavelková ozvala? NE, ani ta slušnost zpětné vazby z její strany a jejího zaměstnavatele v tomto případě nebyla... Edited December 9, 2025Dec 9 by jezevcik8475 Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž