November 14, 2025Nov 14 Logiku nečekej od někoho, kdo má sice ceník, ale platíš podle toho kolik si vyhádáš, usmlouváš. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
November 20, 2025Nov 20 Opet nam zdrazili vsechny pausaly bez upozorneni. Kam je nejlepe prejit? Dekuji Bez kabelu Naplno 4G Red Basic+ Základní Huawei B2368-66 Olomouc
November 20, 2025Nov 20 Upozornili nás měsíc předem @mirapospa Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
November 21, 2025Nov 21 před 13 hodinami, mirapospa napsal:Opet nam zdrazili vsechny pausaly bez upozorneni. Kam je nejlepe prejit? DekujiNo tak to musíte vědět sám co potřebujete za služby a dle toho si udělat porovnání a pak si vybrat kam jít. V podpisu máte Red Basic+, tak porovnávat s konkurencí podobný paušál. Ale pokud máte u Vdf vyjednanou cenu přes retenční oddělení, tak si přechodem jinam asi moc nepomůžete, tam jsou ceníkové ceny ještě vyšší. Takže klasicky zavolat na operátora, říci o nespokojenosti s cenou anebo si zobrazit OKU a vyčkat. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
November 25, 2025Nov 25 ale co jsem včera koukal, tak kvůli jedné osobě která dělá retence bude asi Vodafone platit pokutu ČTU, protože na ně podal oznámení a čtu, a dali té osobě za pravdu.protože děje vše s cenami asi tak jak se děje 😁 Edited November 25, 2025Nov 25 by kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
November 25, 2025Nov 25 Takže to není zvýšení cen proto, že zlepšují síť, ale šetří peníze na případnou pokutu od ČTU kvůli šikaně Böhma :-) Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
November 25, 2025Nov 25 @Komár osobně bych řekl, že ano Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
November 25, 2025Nov 25 Samozřejmě to tak není, jedná se o docela obyčejnou chamtivost. Zdražování se nicméně, pokud se nedáte, konat nemusí, stejně tak jako se nekoná u mě s nově nastaveným Super+ na 24 měsíců za 299 Kč. Super+ Super+ Základní Vodafone Gigacube Praha
November 25, 2025Nov 25 To samozřejmě vím ze to tak nebi, jen je to dobré načasování od Vodafone Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
November 26, 2025Nov 26 před 8 hodinami, Martin Mojmír Böhm napsal:Samozřejmě to tak není, jedná se o docela obyčejnou chamtivost. Zdražování se nicméně, pokud se nedáte, konat nemusí, stejně tak jako se nekoná u mě s nově nastaveným Super+ na 24 měsíců za 299 Kč.Ano, souhlasím. Zde uvedené informace jsou zcela pravdivé a tento tarif byl dotyčnému skutečně nastaven. Osobně momentálně řeším s VF situaci, kde mě vyloženě operátorka 2x lhala , že není konkurence schopná a že mému požadavku nelze vyhovět. A k tomu zdražení??! Ano, i v této věci lhala, že nelze nic se zdražením dělat a že má v této věci "svázané ruce". V každém případě to budu nadále řešit, neboť se toto její chování dotklo přímo mé osoby a jsem tak zcela z její strany digitálně diskriminován. Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž