November 6, 2025Nov 6 Vodafone opět zdražuje starší tarify. O kolik a dotkne se to i vás? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
November 6, 2025Nov 6 Tak to je defacto stejné povídání, jako v prvním postu tohoto vlákna. Si myslím. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
November 6, 2025Nov 6 Spíše takové OT pro odlehčení: "Změna se dotkne zákazníků s pravidelnou měsíční platbou, nikoli uživatelů pevných služeb či Vodafone TV."Tak teď nevím, za TV i internet platím pravidelně, měsíčně. Nějak tam mám 2 vzájemně se vylučující podmínky. Budu tedy potrestán za to, že platím za internet a TV pravidelně, řádně a včas?😄 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
November 6, 2025Nov 6 Se v tom sami zamotali. S těmito službami už však zvyšovali, resp. upravili částky při přechodu na aktuální TV nabídku a aktuální internetové tarify v předchozích měsících. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
November 6, 2025Nov 6 U mě +34kč. To asi jeste preziju. Neomezený Premium 5G mám furt za míň než kolik stál normálně. Ale +50-100Kč bych se už ozval. Můžu někde dohledat kolik jsme proserfoval za mesic? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
November 7, 2025Nov 7 V nastavení telefonu jistě bude počítadlo dat.Jinak je mnoho aplikací, např. Data Usage Manager & MonitorTo sám používám. Edited November 7, 2025Nov 7 by Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
November 7, 2025Nov 7 před 7 hodinami, Jack_6428 napsal:U mě +34kč. To asi jeste preziju. Neomezený Premium 5G mám furt za míň než kolik stál normálně. Ale +50-100Kč bych se už ozval. Můžu někde dohledat kolik jsme proserfoval za mesic?Když napíšeš požadavek přes Samoobsluhu, tak ti za příslušené měsíce pošlou výjezd spotřeby dat. :) Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
November 7, 2025Nov 7 před 15 hodinami, Technikus napsal:V nastavení telefonu jistě bude počítadlo dat.Jinak je mnoho aplikací, např. Data Usage Manager & MonitorTo sám používám. Dik za tip. Na to ze to bude v mobilu sem uz zapomnel jak doba fupu a karet je uz pryc. Tak sem se mrknul a zprumeroval posledni tri mesice a vyslo mi ze za mesic sezeru alespon 20gb, prumerne to vyslo tedkon asi na 55gb. To bych rekl ze se mi ten tarif asi spis vyplati. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
November 12, 2025Nov 12 Na začátku roku, někde kolem dubna to bylo u TV. Prý sjednocení cen a tarifů. Teď je to u mobilních tarifů.. Jestli se mi to nelíbí, mohu podstoupit proces lustrování operátorů co mají v nabídkách. O tom tu asi debatovat nemusím. ALE co mi tedy vadí, že zpráva o zdražování přistane jen do účtu po přihlášení do VF na web stránkách. Už jsem v tom dubnu říkal paní na lince, že místo těch otravných SMS o tom, abych si pořídil wifi router či hodinky na E-SIM by mohla formou SMS přistát i i tato informace. Mimochodem, zpráva vlastně není ani v aplikaci můj VF+. Takové to tiché zdražování nemám moc rád. V poslední době mám pocit, že když se kolem sebe podívám, vidím samé natažené ruce. 😑 Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj
November 12, 2025Nov 12 Zajímalo by mě, jak by odstoupení od smlouvy z důvodu zvýšení cen řešil zákazník, který má smlouvu s mobilním telefonem na splátky a minimálním plněním. To musí doplatit celý mobil bez kompenzace? (Když mu zdraží tarif i když s tím nesouhlasí?) Basic Basic+ - - Brno