Odesláno před 13 hodinami13 hod @Pavel m funguje už i odkaz https://www.vodafone.cz/osobni/zmena/U kterých služeb měníme cenyNavýšení se týká pouze vybraných mobilních tarifů a tarifů pevného internetu s pravidelnou měsíční platbou. Vaše sleva zůstává beze změny. Pokud od nás máte na aktuální služby zvýhodnění, bude platit dál. Jednoduše ho uplatníme na novou cenu./public/galleries/37/36972/calendar-month-mid.pngKdy začnou nové ceny platitUpravený ceník starších tarifů začne platit po 3. září 2026. U stávajících zákazníků změna platí od nejbližšího zúčtovacího období a ve Vyúčtování se projeví v říjnu 2026.příklad Zuzana využívá tarif Neomezený Super, který podle dosavadního ceníku stojí 939 Kč. Pořídila si ho v akci s trvalou slevou 10 %, takže platí 845 Kč měsíčně. Podle nového ceníku bude tento tarif stát 999 Kč a díky 10% zvýhodnění, které Zuzaně zůstává, bude platit jen 899 Kč. Tedy o 54 Kč za měsíc víc.Ondřej má pevný internet s tarifem Internet Premium Ultra Lite s rychlostí 1Gb/s. Ten aktuálně stojí 499 Kč. Protože si ho koupil se slevou 15 %, platí měsíčně 425 Kč. Podle nového ceníku bude tento internetový tarif stát 599 Kč. Sleva však Ondřejovi zůstává, takže nově bude bude měsíčně platit 510 Kč. Tedy o 85 Kč více. Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 13 hodinami13 hod U mě dobrý Premium+ sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
Odesláno před 13 hodinami13 hod Tyhle jejich arabský způsoby a počty mě už začínají štvát. TV + box a telefon bez zdražení, net 500/50 stará cena 200 Kč nová 250 Kč. Když tam zavolám tak nikdo nedokáže vysvětlit proč zrovna net a proč o těch padesát korun. Ale když jsem je měl na drátu tak jsme se nakonec dohodli na zdražení o dvacku. Vlk se nažral, peněženku to tolik nebolí...🙂 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 13 hodinami13 hod U mě také, již mám nové mobilní tarify. Bývalý přítel má zdražení o cca 52 Kč na Neomezený SuperPrávě teď, dad18 napsal:Tyhle jejich arabský způsoby a počty mě už začínají štvát. TV + box a telefon bez zdražení, net 500/50 stará cena 200 Kč nová 250 Kč. Když tam zavolám tak nikdo nedokáže vysvětlit proč zrovna net a proč o těch padesát korun. Ale když jsem je měl na drátu tak jsme se nakonec dohodli na zdražení o dvacku. Vlk se nažral, peněženku to tolik nebolí...🙂podle ceníku zmizel tarif Ultra Lite možná proto zdražení a klasický => zůstal jen cenově dostupný Lite tarif u internetů Cable možná proto Zde tarify a ceny které se měníChcete ze svých služeb získat víc?Podívejte se, jaké možnosti a výhody jsme připravili právě pro vás.Raději vše řešíte osobně?Zastavte se v kterékoliv z našich prodejen. Tam společně projdeme služby a poradíme s výběrem nejlepšího řešení. Další nabídky a výhody můžete najít také v aplikaci Můj Vodafone+.Zobrazit nabídku Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.