Odesláno včera v 05:421 den Autor Potvrzuji stálost problému. Přišla nová zpráva - "Navyšujeme datový limit pro roaming" a opět ji přečtu, přesune se do přečtených a když se časem přihlásím znovu, svítí jako nepřečtená.Je vůbec správně, že tato informace chodí i klientům bez SIM služeb? Jen TV a koax internet? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno včera v 08:101 den Mně se teď nové zprávy v mobilu už zobrazují jako přečtené i po "killnutí" aplikace. Musel jsem je ale přečíst přes web. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno včera v 08:221 den Autor To nezní moc funkčně, pokud zákazník musí udělat další kroky 😜 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod toto mi dnes přistálo v aplikaci na webu ve zprávách škoda že mám slevy na trvalo 😁 ale zpráva potěšila jinak Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod @kautskym tohle mně taky přišlo. Mám teď mobilní tarif na dva roky za dohodnutou cenu, do roku 2027. @Ondra - Vodafone nebo @Veronika - Vodafone Znamená to, že se mi cena tarifu překlápí na neurčito i po roce 2027? Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod @paffko už jsem psal za tetu na VF ta má 351 Kč za BezLimitu L na 2 roky i se screeny Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.