Odesláno 8. října8. říj Autor Nepomohlo. Promazání dat i paměti Otevření zprávy Stále svítí. Máš v horní liště i čas, kdy se to dělalo. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 8. října8. říj Centrum péče @Technikus Předal jsem kolegům, zjevně to někdy nemusí zafungovat správně. Díky. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno čtvrtek v 11:20 5 dní Také mám stejnou zkušenost, včera jsem aplikaci nainstaloval, zprávu přečetl a dneska je označená opět jako nepřečtená.A ani dnes když ji přečtu se zpráva nepřesune do přečtených, ale pořád tam visí,. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno čtvrtek v 12:47 5 dní V 8. 10. 2025 v 8:35, Ondra - Vodafone napsal:Pro větší účty (víc než 5 služeb) zatím aplikace připravena není, ale dočkáte se :)Dekuju mockrat jiz to funguje jak ma 😊Uz to zase prestalo fungovat ach jo @Ondra - Vodafone Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno pátek v 06:40 4 dny Autor Hups, co s tím je? Původní Můj Vodafone mi jede, plusko nikoliv. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pátek v 06:59 4 dny Mam to stejne Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno pátek v 07:16 4 dny Tak jsem si dneska na mobilu ťuknul na Můj Vodafone a po hodně dlouhý době (kdy ten výdobytek na mobilu používám) to chtělo email, heslo a poslaný kód. Tak jsem si povzdech ÁáááJééé, vyplnil a čekal zázrak. Objevila se původní verze, tedy ne+ Můj Vodafone. Zhluboka jsem si oddychl (to jste museli slyšet 😄 ). Protože když čtu ty peripetie, co s tím máte - tak tohle nóvum fakt nechci. Je velmi dobře, že se to plusko nebude dávat na klasický PC, které velmi používám (mobil je náhrada, v nouzi, na dívání).Jinak - můj názor je ten, že když vývojáři něco dobrého vymyslí (což je v pořádku), tak by tu novou aplikaci měli nainstalovat na své mobily, na mobily svých příbuzných (když je tedy nepošlou k čertu). a na mobily zaměstnanců (ti je k čertu poslat nemůžou). A pak měsíce používat vše, co má aplikace umět. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno pátek v 07:36 4 dny Autor Tohle bych čekal i o dalších produktech, např. Vodafone TV. Ale v poslední době to vypadá, že testují zákazníci 😁EDIT 9:56: Už mi Můj Vodafone+ najel. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pátek v 08:35 4 dny Před hodinou, Ivo Mašek napsal:Tak jsem si dneska na mobilu ťuknul na Můj Vodafone a po hodně dlouhý době (kdy ten výdobytek na mobilu používám) to chtělo email, heslo a poslaný kód. Tak jsem si povzdech ÁáááJééé, vyplnil a čekal zázrak. Objevila se původní verze, tedy ne+ Můj Vodafone. Zhluboka jsem si oddychl (to jste museli slyšet 😄 ). Protože když čtu ty peripetie, co s tím máte - tak tohle nóvum fakt nechci. Je velmi dobře, že se to plusko nebude dávat na klasický PC, které velmi používám (mobil je náhrada, v nouzi, na dívání).Jinak - můj názor je ten, že když vývojáři něco dobrého vymyslí (což je v pořádku), tak by tu novou aplikaci měli nainstalovat na své mobily, na mobily svých příbuzných (když je tedy nepošlou k čertu). a na mobily zaměstnanců (ti je k čertu poslat nemůžou). A pak měsíce používat vše, co má aplikace umět.Nebojte, to se vám samo nezmění, to jsou dvě souběžné appky. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pátek v 09:09 4 dny Stará Můj Vodafone app mi ukazuje 117 programů. Nová Můj Vodafone + app 118 programů. Přimlouvám se o app Můj Vodafone +++++++++++ Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.