Odesláno 7. října 2025 7. říj @Ondra - Vodafone je prosím nějaký časový harmonogram dane optimalizace ?😊 Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 7. října 2025 7. říj Koukám, že trend je jasný. Přidávat ke službám Plus (Prima+, Apple TV+, Disney+, Vodafone+,.......) 😄 Novou appku VF+ jsem samozřejmě hned zprovoznil. Kromě porodních bolestí, které se dají očekávat, vidímzatím velké plus ve velkých reklamách hned v úvodu a widgety s přehledem služeb až někde pod tím. Trend v případě VF+ je za mě jasný - tlačit podprahově reklamy, sbírat data, generovat další byznys. Ať jsou všichni HAPPY. 🙂 Upraveno 7. října 2025 7. říj uživatelem paffko - - - - Praha
Odesláno 7. října 2025 7. říj jaký reklamy? 🤔 ta sekce Pro Vás? 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 7. října 2025 7. říj @Slamb dobře, nemusíme tomu říkat nutně reklamy. Je to prostě o tom, jaký layout widgetů a polí VF v aplikaci zvolil. evidentně sekce "Pro Vás" je z pohledu VF důležitější než vlastní přehled služeb a jejich nastavení. Díky barevným (reklamním) panelům mně pak trochu zaniká pro mě to důležité. Panely Pro Vás mně překrývají víc než polovinu celé obrazovky aplikace. - - - - Praha
Odesláno 7. října 2025 7. říj tak to musíš mít nějakej atypickej displej 🤔 já mám ještě pořád historickej telefon 16:9 a třetina to neni ani vzdáleně 😮ale co by šlo udělat, tak trochu optimalizovat záhlaví 🤔 celou tu část se jménem posunout úplně nahoru a tu obálku na úroveň řádku s rolí v tom zákaznickym účtu 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 7. října 2025 7. říj Špatně jsem to zformuloval, máš pravdu, je to určitě o nějaký optimalizaci. Když vezmu to záhlaví (pruh se jménem) a panely Pro Vás, jsem na polovině displeje a teprve pak začíná Přehled mých služeb. Dokážu si představit Pro vás hodit pod Přehled a Moje služby. - - - - Praha
Odesláno 8. října 2025 8. říj Centrum péče před 20 hodinami, Technikus napsal:Jde o stejnou chybu v původní aplikaci, i v nové Můj Vodafone +Původně Android 15, nyní už Android 16, přístroj Samsung a tyto hlášky jsou v EN, přestože systém je v CZ (telefon i aplikace).@Technikus Mohl byste sem prosím nahrát screen z nové appky s touto anglickou hláškou? Moc díky. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 8. října 2025 8. říj Autor To bych rád, ale při pokusu dostávám hlášku, Tato aplikace nepovoluje pořizování kopii obrazovek. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 8. října 2025 8. říj Centrum péče před 15 hodinami, kautskym napsal:@Ondra - Vodafone ano jedná se o účet s 8 službamiPro větší účty (víc než 5 služeb) zatím aplikace připravena není, ale dočkáte se :) - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 8. října 2025 8. říj Autor Resp. screeny lze provézt po přihlášení v aplikaci, ale v kroku přihlašování s otiskem prstu obrazovky pořídit screen nelze. Tady to je. Omlouvám se za kvalitu, foceno přes webku v notebooku. Přihlašování do aplikaceNastavení otisku v aplikaciTakhle to vypadá v jiných aplikacích - správně v češtině. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.