Odesláno čtvrtek v 11:39 4 dny Tedy nastává i možná varianta v úpravě ceny internetu, když se musí zrušit smlouva na net a zřídit nová? Takže pokud někdo má "lepší" cenu oproti ceníku, tak by mohl mít pak net za vyšší částku, ale to už jen přemýšlím nahlas a fabuluji. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno čtvrtek v 15:06 4 dny Tak to by mne zajímalo, jak se jim to samé podařilo když pospíchali na výměnu Compalu za Station .To jde, ale když to chce zákazník tak ne ? Určitě to bude problém v software ve kterém to dělají a podobné výmluvy :( Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno čtvrtek v 15:53 4 dny před 4 hodinami, 1woko napsal:uvidíme co @CableG , podle popisku má taky CA modul, tak jsem zvědavý, jak to dopadne u něj :)No fuj, zatím se nikdo neozval s termínem výměny, žádný rušení nepřipadá v úvahu, to by pak zase na mě zkoušeli, že mi musí změnit pevnou ip adresu a podobný taškařice - i ty CA moduly bych překousnul, stejně je mám jen pro případ krajní nouze, ale přes pevnou adresu nejede vlak, to je práce na celej den to všude změnit 😀 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno čtvrtek v 16:54 4 dny No já jsem zrovna v úterý vyměnil Compal za Station. Asi mě omyje. Internet 300 - TV Komfort CA modul Ostrava
Odesláno čtvrtek v 20:57 4 dny V 27. 8. 2025 v 16:57, pavel87 napsal:tak mojeho kolegu minimalne zajima realna spotreba behem provozu :DKdybys studoval vedleší vlákno, zjistil bys, že jsem psal cca 10W po náběhu 😉 Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno pátek v 04:46 3 dny Omlouvam se ze jsem se v te zaplave ztratil a predam informaci dal :) Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno pátek v 05:25 3 dny Hele - v klidu, no stress. Taky jsem to chvilku hledal, jestli jsem to vůbec psal... Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno pátek v 06:43 3 dny @1woko To se mi nějak nezdá. Že je třeba změnit starý tarif za nově nabízený bych věřil, ale že je kvůli tomu třeba zrušit původní službu a na ní navázané věci mi přijde divné. A taky bych se nedivil, kdyby ten modem byl je k 2Gbps tarifu, a ne k nižším. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pátek v 07:06 3 dny Předpokládám, že spousta z nás tady má jasný cíl tohoto zařízení.A to, že se pronajímá zařízení za zcela minimální cenu, 20 Kč měsíčně, tedy 240 Kč ročně se spotřebou cca 10 W a za to si lze připojit cokoliv svého.Jen však, aby obě připojená zařízení, tedy to v pronájmu a za tím nějaké své mělo spotřebu pod aktuální spotřebou Stationu a nedošlo ke zhoršení podmínek, například zhoršením wifi signálu. Já jsem třeba se Stationem s Wi-Fi 6 naprosto spokojen, co se týče signálu wifi v paneláku. To jak s pokrytím, tak s rychlostí. Nemám však tušení, jakou alternativu bych musel zvolit, aby byly podmínky v dosahu a rychlosti v rámci bytové jednotky zachovány. I když tu už někdo dřív zmiňoval, že snad modely Archer od TP-Linku jsou v pohodě pro běžné domácí fungování. Nebo co eventuálně jiného? Lze vůbec pořídit do pronájmu Arris CM3500 pro všechny tarify koax internetu? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pátek v 08:13 3 dny Dobry den, potvrzujeme, ze jsme prave uzavreli pozadavek c. x-xxxxxxxxxxxx, typ Technicky problem, zalozeny ke sluzbe xxxxxxxx. Vas VodafoneKe každé službě, kde jsem chtěl vyměnit Station za Arris, přišlo smskou tohle. Co to znamená se mohu jen domýšlet 😁 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.