Odesláno 25. února25. úno @zajdee neplatím. Mám běžný domácí tarif.@tomus můžu to zkusit ještě jednou dát před routery jiný switch a zkusit i jiný router (Arris zařízení má jen jeden výstupní LAN port).edit: vyzkoušeno s jinými vedlejšími zařízeními. Funguje, mám dvě veřejné dynaické IP. Tak včera jsme možná něco dělali špatně, nebo jedno z těch vedlejších zařízení má nějaký problém... Upraveno 25. února25. úno uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 19 hodinami19 hod Centrum péče V 13. 2. 2026 v 13:21, CableG napsal:Nevěděl by @Ondra - Vodafone jaká je teď situace s možností mít Arris CM3500 a Internet Premium+ Profi? Zrovna to v jedné lokalitě řeším a narážím v téhle kombinaci na hradbu odporu 🙂 Dík.@CableG Omlouvám se za zdržení, nechával jsem to ověřit a tato kombinace je nově povolena, takže pokud byste o to stále měl zájem, tak už to je možné. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 15 hodinami15 hod @Ondra - Vodafone take mam dotaz - je uz mozne vymenit VF Station 3.1 za prevodnik? Technik mi dnes pri instalaci Stationu rikal, ze jsem si mel rict a privezl by prevodnik. Pry jsou a normalne je instaluje. Tak ja bych o jeden poprosil... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod To že je vozí a instaluje víme. Ale nejedná se o firemní zákazníky?Tady bych jich cca 60 ks bylo. Upraveno před 14 hodinami 14 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Byl prekvapenej ze jsem mu predal informaci z infocentra, ze jsou jen pro firemni zakazniky. Asi mi rekl neco, co jsem nemel vedet ;-)Kdyby instalaci vlastniho prevodniku nenastaly ty problemy s prekopanim a nastavovanim sluzeb (nova smlouva?), klidne bych si ho poridil. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Tak není vyloučené že už Vodafone naskladnil nové kusy, když u Wernera jich mají nově k dispozici na prodej 60 kusů. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.