Odesláno před 14 hodinami14 hod V 19. 12. 2025 v 16:08, pavel87 napsal:@jiri.mrazek muzes si jej koupit, ve vedlejsim vlakne je na prodej za 4kTo mi absolutně nepomůže. Kdo mi zajistí aktualizaci FW? Nikdo. Jenom výrobce a někam to posílat. Takže riskovat že si ho koupím a za 2 měsíce mě pošle Vodafone někam? Ne, děkuji, tím jsem si už prošel. Vlastní modem, připojený do sítě Vodafonu a po dvou měsících mi začalo tvrdit že jim to ruší síť a kdesi cosi. Když jsem se jich ptal na podrobnosti tak mi řekli že mi nic sdělovat nemusí. Počkám dokud nebudou v nabídce i pro plebs. -, Premium - - -, Vodafone Station WiFi 5 Žatec
Odesláno před 13 hodinami13 hod Lebo sa vycerpala1 hour ago, jiri.mrazek said:Kdo mi zajistí aktualizaci FW? Nikdo. Jenom výrobce a někam to posílat.Ani vyrobca (Commscope/Arris), kedze (podobne ako ostatni vyrobcovia DOCSIS okrem AVM) oficialne nepredava koncovym uzivatelom, nie je ziadna oficialna podpora (a nema ju ani Werner). Super - Základní - Bratislava
Odesláno před 12 hodinami12 hod před 8 hodinami, Ivo2003 napsal:Proč tomu Vodafone oficiálně říká převodník a ne modem, když to je modem?Spíše aby se to nepletlo s označením modem jako je u Vodafone Station, apod. :) Když by to byl router, tak si lidi koupí třeba TP-Link a budou se divit, že to nefunguje. Upraveno před 12 hodinami 12 hod uživatelem Pepe Přidání citace - - ALLinONE - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.