Odesláno 8. září 2025 8. zář @Technikus v tom Arrisu se snad ani nic nenastavuje, naopak je fajn zkontrolovat si stav signálu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. září 2025 8. zář No sláva, už jsem myslel, že se do toho fakt nedá přihlásit 🙂Sice ta čísla mají pro mě stejnou informační hodnotu jako kdysi na Hvězdě hlášení výška, tlak, teplota a rosný bod, ale to nevadí, rád se na ně dívám 😀Jinak dneska mě přestalo bavit čekat na termín instalace a zavolal jsem si do VF sám - voják se stará, voják má. Takže do konce týdne jsem kompletně zarrisován 🙃@r2d2 já mám jen 1000/300, ale upload mi drží jak přibitej, to spíš download má problém - ale to měl i Station, to bude problém jinde. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 8. září 2025 8. zář @cervotoc Díky moc za info. To je skvělé, že tam nechali standardní výrobní heslo — chtěl jsem to někdy zkusit, ale byl jsem líný lézt do racku. Kdyžby to někoho zajímalo (jako mě dřív), SN je uvedeno i v samoobsluze. Premium - - - -
Odesláno 8. září 2025 8. zář Tak ještě noční update. Během zálohování frčel upload téměř stále na maximálních 400Mbit skoro dvě hodinky vkuse. Takže za mě zatím 100% spokojenost.@r2d2 tak to vážně u toho speed-testu bylo asi limitované na single spojením, u mého backupu se jede do S3 storage rozhodně paralelně Ultra+ - - Commscope Arris CM3500, Huawei B2368-66 Plzeň
Odesláno 8. září 2025 8. zář @cervotoc Je to ale hodně zajímavé, protože jiní lidé na těch speedstech na optice dosahují plné (a mnohem vyšší — 1 Gbps atd.) rychlosti. Asi to dál řešit nebudu, protože zatím ze všech míst, odkud z domova potřebuji stahovat data a kam potřebuji uploadovat (zejména S3 a Blob), to jede plnou rychlostí. Premium - - - -
Odesláno 9. září 2025 9. zář Místo CM3500 přišel FritzBox (bez bridge mode pro mě naprosto nepoužitelný). Místo upgradu na 2gigabit mi zdražili 1gigabit o 20 Kč (s FritzBoxem bych platil ještě +40 za pronájem, že?). Technikovi jsem vyrval VF Station z ruky a vrazil mu FritzBox zpět.WTFJste naprostí klauni! Upraveno 9. září 2025 9. zář uživatelem DiDiDi Ultra+ - - Commscope Arris CM3500 Brno
Odesláno 9. září 2025 9. zář Misto vyrvavani tady bych radsi okamzite volal na infolinku ;) - - - - Ova
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.