Odesláno 28. srpna28. srp Tedy nastává i možná varianta v úpravě ceny internetu, když se musí zrušit smlouva na net a zřídit nová? Takže pokud někdo má "lepší" cenu oproti ceníku, tak by mohl mít pak net za vyšší částku, ale to už jen přemýšlím nahlas a fabuluji. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 28. srpna28. srp Tak to by mne zajímalo, jak se jim to samé podařilo když pospíchali na výměnu Compalu za Station .To jde, ale když to chce zákazník tak ne ? Určitě to bude problém v software ve kterém to dělají a podobné výmluvy :( Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 28. srpna28. srp před 4 hodinami, 1woko napsal:uvidíme co @CableG , podle popisku má taky CA modul, tak jsem zvědavý, jak to dopadne u něj :)No fuj, zatím se nikdo neozval s termínem výměny, žádný rušení nepřipadá v úvahu, to by pak zase na mě zkoušeli, že mi musí změnit pevnou ip adresu a podobný taškařice - i ty CA moduly bych překousnul, stejně je mám jen pro případ krajní nouze, ale přes pevnou adresu nejede vlak, to je práce na celej den to všude změnit 😀 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 28. srpna28. srp No já jsem zrovna v úterý vyměnil Compal za Station. Asi mě omyje. Internet 300 - TV Komfort CA modul Ostrava
Odesláno 28. srpna28. srp V 27. 8. 2025 v 16:57, pavel87 napsal:tak mojeho kolegu minimalne zajima realna spotreba behem provozu :DKdybys studoval vedleší vlákno, zjistil bys, že jsem psal cca 10W po náběhu 😉 Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 29. srpna29. srp Omlouvam se ze jsem se v te zaplave ztratil a predam informaci dal :) Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno 29. srpna29. srp Hele - v klidu, no stress. Taky jsem to chvilku hledal, jestli jsem to vůbec psal... Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno pátek v 06:43 5 dní @1woko To se mi nějak nezdá. Že je třeba změnit starý tarif za nově nabízený bych věřil, ale že je kvůli tomu třeba zrušit původní službu a na ní navázané věci mi přijde divné. A taky bych se nedivil, kdyby ten modem byl je k 2Gbps tarifu, a ne k nižším. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pátek v 07:06 5 dní Předpokládám, že spousta z nás tady má jasný cíl tohoto zařízení.A to, že se pronajímá zařízení za zcela minimální cenu, 20 Kč měsíčně, tedy 240 Kč ročně se spotřebou cca 10 W a za to si lze připojit cokoliv svého.Jen však, aby obě připojená zařízení, tedy to v pronájmu a za tím nějaké své mělo spotřebu pod aktuální spotřebou Stationu a nedošlo ke zhoršení podmínek, například zhoršením wifi signálu. Já jsem třeba se Stationem s Wi-Fi 6 naprosto spokojen, co se týče signálu wifi v paneláku. To jak s pokrytím, tak s rychlostí. Nemám však tušení, jakou alternativu bych musel zvolit, aby byly podmínky v dosahu a rychlosti v rámci bytové jednotky zachovány. I když tu už někdo dřív zmiňoval, že snad modely Archer od TP-Linku jsou v pohodě pro běžné domácí fungování. Nebo co eventuálně jiného? Lze vůbec pořídit do pronájmu Arris CM3500 pro všechny tarify koax internetu? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pátek v 08:13 5 dní Dobry den, potvrzujeme, ze jsme prave uzavreli pozadavek c. x-xxxxxxxxxxxx, typ Technicky problem, zalozeny ke sluzbe xxxxxxxx. Vas VodafoneKe každé službě, kde jsem chtěl vyměnit Station za Arris, přišlo smskou tohle. Co to znamená se mohu jen domýšlet 😁 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.