Odesláno středa v 12:40 1 den 8 hours ago, Marek-26 said:Ještě pár dní ne. Na stávající modemy Arris (Vodafone Station) nejde navést 2Gbps tarif, protože nemají 2,5Gbps port. Ale každým dnem by to mělo být možné s NVG578M2 GPON Gateway datasheetDneska jsem zkusil požádat o změnu modemu z Vodafone Station Wifi 6 na převodník (mám jej od začátku v bridge), k mému překvapení to prošlo a v pondělí (zatím nepotvrzeno) bych ho měl dostat.Pronájem převodníku je v ceníku za 20,-, to už je docela znát a vyplatí se.. Premium+ Super ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno středa v 13:45 1 den Tak pak chceme reference a nejake fotky. 😄 Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno středa v 13:48 1 den Je to malé, funkční, fotek a technických specifikací včetně spotřeby se po netu povaluje až až 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno středa v 14:57 1 den tak mojeho kolegu minimalne zajima realna spotreba behem provozu :D Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno včera v 09:421 den před 21 hodinami, 1woko napsal:Dneska jsem zkusil požádat o změnu modemu z Vodafone Station Wifi 6 na převodník (mám jej od začátku v bridge), k mému překvapení to prošlo a v pondělí (zatím nepotvrzeno) bych ho měl dostat.Pronájem převodníku je v ceníku za 20,-, to už je docela znát a vyplatí se..Už jsem taky v procesu :) Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno včera v 09:581 den Takže shrnutí pro nás pomalejší :-)Když nebudu chtít Vdf Station. tak mi dají Arris CM3500 a za ten si můžu prdnout svůj wifi router, který mám doma, ale beru si na své triko to, že buď to půjde a nebo někdy i nepůjde. A nebudu platit 100,-/měsíc, ale 20,-/měsíc. Wow.Takové novinky u Vdf, panečku. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno včera v 10:061 den @Komár U vlastního routeru žádné 'půjde / nepůjde' nehrozí, to je úplně jiná situace než u kabelových modemů. Problémy na ethernet/IP vrstvě jsou snadno laditelné (a nekompatibility se tam nevyskytují prakticky vůbec). Takže pokud si vyberete jakýkoliv jen trochu rozumný router, tak to bude fungovat dobře. Premium - - - -
Odesláno před 23 hodinami23 hod Autor Tak update:Dneska mi volali a že nejde jen vyměnit modem u služby, ale musí se "jakoby" internet zřídit znovu a ten starý zrušit. Problémem se ukázalo, že bych přitom přišel o svůj zakoupený CA modul (k nové objednávce je možné do systému zadat jen IP variantu televize - tudíž by mi ani nemohli pronajmout jiný CA modul).Operátorka si případ nechala otevřený a bude to ještě všechno prověřovat a následně mě kontaktovat, tak uvidíme, jak to dopadne Premium+ Super ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 23 hodinami23 hod Aha, já měl furt takový zlý tušení že v tom novém modemu kterému říkají převodník bude nějaký háček, protože za těch 20 Kč to znělo až moc dobře, tak jsem zvědavý jak tohle dopadne. 🤔 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 23 hodinami23 hod Autor uvidíme co @CableG , podle popisku má taky CA modul, tak jsem zvědavý, jak to dopadne u něj :) Premium+ Super ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.