Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

Když jsem před pár lety řešil špatný signál, technik musel po cestě (v domě hned za přívodem) podotahovat speciálním klíčem všechny kabely ve vstupní krabici.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Měl jsem výjezd technika, protože mi klesl signál z 38dB na nějakých 25dB a mraky chyb. Proměřil zásuvku, tam viděl 40dB, vše v pohodě, ale Fritz modem se na to díval jinak. Nakonec výměna modemu za nový kus a zase zpět 38dB. Prý jsou na nějakých kusech vadné konektory a dělá to problém. Takže zapojit a nesahat a nehýbat s tím :-) Jinak skvělej modem.

• Ultra+ Profi
  • Premium
  • Základní
  • AVM FRITZ!Box 6690
  • localhost
Odesláno

Tak už ani Němci nejsou to co bývali, tak to je Svět už v pytli.

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno
před 1 hodinou, Vulva napsal:

Měl jsem výjezd technika, protože mi klesl signál z 38dB na nějakých 25dB a mraky chyb. Proměřil zásuvku, tam viděl 40dB, vše v pohodě, ale Fritz modem se na to díval jinak. Nakonec výměna modemu za nový kus a zase zpět 38dB. Prý jsou na nějakých kusech vadné konektory a dělá to problém. Takže zapojit a nesahat a nehýbat s tím :-) Jinak skvělej modem.

Je to možné, že je tam nejaký problém v prípojke. Ja som koncovku kábla dotiahol kľúčom, čo mi asi pomohlo z 35 na 40dB.

Upraveno uživatelem pubso

• Ultra+
  • -
  • -
  • AVM FRITZ!Box 6690
  • Praha 3
Odesláno

Koukám, že se tu řeší chyby co se ukazují ve FrizBoxu, pridám jenom pro info vyústění mého přívěhu (https://www.techforum.cz/topic/63654-nestabilita-wan-p%C5%99i-vyu%C5%BEit%C3%AD-2gbs), kde to skončilo snížením rychlosti na 1Gb/s protože ten vysoký počet Correctable a Non-Correctable errors při vysokých rychlostech dokáže zajistit nestabilitu připojení a Fritzbox neví co s tím dělat. Já jsem vždy narazil v rychlostech nad 1.6Gb/s na problémy a následně upadnutí spojení na cca 30 sekund.

• Ultra+
  • -
  • -
  • AVM FRITZ!Box 6690
  • Hradec Králové
Odesláno
22 hours ago, Komár said:

Tak už ani Němci nejsou to co bývali, tak to je Svět už v pytli.

Aki Nemci.. ved to je Cina 😀 a AVM bohuzial nema najlepsiu kvalitu vyroby, prve varky AVM 6660 mali vadne 2.5G porty, odchadzali po mesiaci.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Dle sídla to jsou Němci, kde přímo vyrábějí svoje udělátka nevím, ale naznačil jsi kde :-)

AVM Computersysteme Vertriebs GmbH
Alt-Moabit 95
10559 Berlin
Tel. 030 39976-0
E-Mail info@avm.de

Handelsregister Berlin-Charlottenburg, HRB 57000
Amtsgericht Berlin-Charlottenburg
Geschäftsführer: Jan Oetjen, Peter Faxel, Jan-Christian Werner
USt-IdNr.: DE 184 232 585
WEEE-Reg.-Nr.: DE 86990390

Verantwortlicher gemäß § 18 Absatz 2 MStV:
Urban Bastert, AVM Computersysteme Vertriebs GmbH, Alt-Moabit 95, 10559 Berlin, Deutschland

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 2

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague