Odesláno 11. června11. čvn Když jsem před pár lety řešil špatný signál, technik musel po cestě (v domě hned za přívodem) podotahovat speciálním klíčem všechny kabely ve vstupní krabici. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 23 hodinami23 hod Měl jsem výjezd technika, protože mi klesl signál z 38dB na nějakých 25dB a mraky chyb. Proměřil zásuvku, tam viděl 40dB, vše v pohodě, ale Fritz modem se na to díval jinak. Nakonec výměna modemu za nový kus a zase zpět 38dB. Prý jsou na nějakých kusech vadné konektory a dělá to problém. Takže zapojit a nesahat a nehýbat s tím :-) Jinak skvělej modem. Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno před 23 hodinami23 hod Tak už ani Němci nejsou to co bývali, tak to je Svět už v pytli. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod před 1 hodinou, Vulva napsal:Měl jsem výjezd technika, protože mi klesl signál z 38dB na nějakých 25dB a mraky chyb. Proměřil zásuvku, tam viděl 40dB, vše v pohodě, ale Fritz modem se na to díval jinak. Nakonec výměna modemu za nový kus a zase zpět 38dB. Prý jsou na nějakých kusech vadné konektory a dělá to problém. Takže zapojit a nesahat a nehýbat s tím :-) Jinak skvělej modem.Je to možné, že je tam nejaký problém v prípojke. Ja som koncovku kábla dotiahol kľúčom, čo mi asi pomohlo z 35 na 40dB. Upraveno před 21 hodinami 21 hod uživatelem pubso Ultra+ - - AVM FRITZ!Box 6690 Praha 3
Odesláno před 1 hodinou1 hod Koukám, že se tu řeší chyby co se ukazují ve FrizBoxu, pridám jenom pro info vyústění mého přívěhu (https://www.techforum.cz/topic/63654-nestabilita-wan-p%C5%99i-vyu%C5%BEit%C3%AD-2gbs), kde to skončilo snížením rychlosti na 1Gb/s protože ten vysoký počet Correctable a Non-Correctable errors při vysokých rychlostech dokáže zajistit nestabilitu připojení a Fritzbox neví co s tím dělat. Já jsem vždy narazil v rychlostech nad 1.6Gb/s na problémy a následně upadnutí spojení na cca 30 sekund. Ultra+ - - AVM FRITZ!Box 6690 Hradec Králové
Odesláno před 35 minutami35 min 22 hours ago, Komár said:Tak už ani Němci nejsou to co bývali, tak to je Svět už v pytli.Aki Nemci.. ved to je Cina 😀 a AVM bohuzial nema najlepsiu kvalitu vyroby, prve varky AVM 6660 mali vadne 2.5G porty, odchadzali po mesiaci. Super - Základní - Bratislava
Odesláno před 14 minutami14 min Dle sídla to jsou Němci, kde přímo vyrábějí svoje udělátka nevím, ale naznačil jsi kde :-)AVM Computersysteme Vertriebs GmbHAlt-Moabit 9510559 BerlinTel. 030 39976-0E-Mail info@avm.deHandelsregister Berlin-Charlottenburg, HRB 57000Amtsgericht Berlin-CharlottenburgGeschäftsführer: Jan Oetjen, Peter Faxel, Jan-Christian WernerUSt-IdNr.: DE 184 232 585WEEE-Reg.-Nr.: DE 86990390Verantwortlicher gemäß § 18 Absatz 2 MStV:Urban Bastert, AVM Computersysteme Vertriebs GmbH, Alt-Moabit 95, 10559 Berlin, Deutschland Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.