July 11, 2025Jul 11 @Marek-26 Já bych to samozřejmě chtěl s přechodem na 2 Gbps tarif, hlavně skrz upload. Už víme co bude následovat po FRITZ!Boxu? Premium - - Vodafone Station WiFi 6 Praha
July 11, 2025Jul 11 Vodafone UltraHub 7, ale to je zase all in one zařízení. Ale bridge na něm jde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
July 14, 2025Jul 14 UtraHub 7 je na kabel, nebo na optiku? Nebo na obojí? Nebo jsou dvě verze, jedna na kabel a druhá na optiku? Premium - Základní Vodafone Station KrPole
July 14, 2025Jul 14 C je správně 😀 je to komerční název, ale pro každou technologii je jiné zařízení. Asi by se nevyplatilo dělat 2v1. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
October 11, 2025Oct 11 občasné výpadky .Podle VF techniku na lince ,žádný problém . Edited October 11, 2025Oct 11 by Pavel m Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
October 11, 2025Oct 11 Tak z tohohle screenshotu se toho zase tolik poznat nedá, ale z toho co tam vidím je úroveň signálu ok, kvalita taky ok a pak je tam nějaké malé množství neopravených paketů, ale není jasný za jak dlouhou dobu měření. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
October 11, 2025Oct 11 já už taky nevím ,kde hledat chybu .Každou hodinu trošku zásek ,tak do 5 Sekund.11.10.2510:44:55Automatische Einrichtung und Updates für dieses Gerät durch den Dienstanbieter nicht möglich: Verbindung zum Autokonfigurationsserver fehlgeschlagen. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
October 11, 2025Oct 11 Tak jako jsem uvedl, ten screenshot ukazuje jen malou část frekvenčního spektra které modem využívá, takže to bys musel naskenovat komplet celé včetně upstreamu, ale stejně ani tak z toho nemusí být nic poznat když je ten zásek jenom chvilkový. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
October 13, 2025Oct 13 V 11. 10. 2025 v 12:10, Pavel m napsal:já už taky nevím ,kde hledat chybu .Každou hodinu trošku zásek ,tak do 5 Sekund.11.10.2510:44:55Automatische Einrichtung und Updates für dieses Gerät durch den Dienstanbieter nicht möglich: Verbindung zum Autokonfigurationsserver fehlgeschlagen.A modem máte od Vodafonu, alebo ste kupovali vlastný, napr. v Nemecku, keď máte rozhranie po nemecky? Ja mám tiež mnoho Non-correctable Errors a tiež som mal technika na kontrolu a povedal, že signál je v poriadku. Ale výpadky neregistrujem. Edited October 13, 2025Oct 13 by pubso Ultra+ - - AVM FRITZ!Box 6690 Praha 3
February 16Feb 16 V inom vlákne som sa dočítal, že niekto má Fritzbox prepnutý do bridgu. Nejak ma to zaujalo a po troche googlenia som našiel tento zaujímavý "neoficálny" návod, ako bridge rozbehať: https://ittweak.de/bridge-mode-in-fritzbox-aktivieren-mit-einem-trick/ po anglicky vo videu tu: https://www.youtube.com/watch?v=AGq9uHw3xF8Zaujímalo by ma, či to niekto skúšal. :-) Edited February 16Feb 16 by pubso Ultra+ - - AVM FRITZ!Box 6690 Praha 3