Odesláno 5. srpna5. srp před 4 hodinami, r2d2 napsal:Jak získat 5G rychlost na 31 dní? To bohužel netuším, nejenom na léto, ale třeba i na hodinu. Mám nově Premium 5G tarif, ale reálných 5G rychlostí (řekněme 400+ Mbps) se mi podařilo dosáhnout jen jednou.Ani po Praze, ani v Brně, ani v Ostravě prakticky bez šance – když dobře, tak 100-200 Mbps (tzn. rychlosti, které jsem měl celkem běžně i dříve na 4G), ale často se nedostanu ani na 100 Mbps. Dokonce se celkem běžně setkávám s rychlostmi kolem 10-20 Mbps. K čemu je pak takový neomezený tarif?U modré konkurence jsem měl běžně rychlosti 500+, často v městech i 1000+ Mbps.Tak jenom takové malé varování, kdyby náhodou někdo měl špatný nápad jako já, že přejde k VF a ušetří. Pokud potřebujete funkční rychlý mobilní internet, je potřeba se poohlédnout jinde.Můžu se zeptat, na co potřebuješ internet v mobilu s rychlostí nad 100mbs?? Já mám vyzkoušeno, že i s rychlostí 5mbs funguje i telka v HD a to nemluvím o jiných věcech jako Messenger, fb apod, tam stačí i 2mbps. S tím internetem to už začíná být fakt skoro nemoc. To už není možný. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 5. srpna5. srp @marek-81K tomu, abych na něm pustil hotspot a pracoval na laptopu, a tam chci rychlý internet (proto mám také neomezený tarif a ne některý z těch rychlostně a jinak omezených). Nějaká TV nebo Facebook (který ani nemám) je mi jedno, ale muset několik minut čekat mě zdržuje.Pokud to nevyužijete, pro vás dobře – ušetříte a můžete sáhnout raději po některém rychlostně omezeném tarifu. Ale to neznamená, že to nevyužije nebo nepotřebuje nikdo, a pro takové jsem tu sdílel tuto (nemilou) osobní zkušenost. Premium - - - -
Odesláno 5. srpna5. srp Nějak se mi to nezdá že by měl Vodafone tak bídnou síť, nemůže to být třeba způsobené tím zapnutým hotspotem ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. srpna5. srp před 13 minutami, r2d2 napsal:@marek-81K tomu, abych na něm pustil hotspot a pracoval na laptopu, a tam chci rychlý internet (proto mám také neomezený tarif a ne některý z těch rychlostně a jinak omezených). Nějaká TV nebo Facebook (který ani nemám) je mi jedno, ale muset několik minut čekat mě zdržuje.Pokud to nevyužijete, pro vás dobře – ušetříte a můžete sáhnout raději po některém rychlostně omezeném tarifu. Ale to neznamená, že to nevyužije nebo nepotřebuje nikdo, a pro takové jsem tu sdílel tuto (nemilou) osobní zkušenost.Ok díky za odpověď a chápu. Užívej si víc života bez laptopu a s lidmi se kterými je ti dobře. Ještě dokud je čas. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 5. srpna5. srp @tomus Zkoušel jsem to měřit jak v nativní iOS aplikaci od speedtest.net, tak i u konkurence - výsledky jsou víceméně stejné. U konkurence ten hotspot dosahoval vysokých rychlostí celkem běžně. Možná mám smůlu na lokality? Máte vy opačnou zkušenost? Jestli ano, jakých rychlostí dosahujete na 5G a s jakým hardwarem?@marek-81Věřte, že nic nedělám raději než když můžu vše vypnout a být jen offline. 🤣 Upraveno 5. srpna5. srp uživatelem r2d2 Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.