April 24Apr 24 Author taky dneska máte pomalá dat v mobilu?já dneska měřím 2-5 Mb/s , dneska je to celkově pomalé Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
April 24Apr 24 tady o pár ulic vedle je to tak nějak pořád stejně pomalý, +/- 50 Mb/s, v noci se to plazí o něco míň pomalu 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
April 28Apr 28 tohle sem teď naměřil na konečný ve starejch bohnicích 😱 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
April 28Apr 28 v sobotu jsem byl překvapen, v Beskydech uprostřed lesů v pustině v dolině mezi Smrkem a Samčankou , opravdu v lese mezi stromy 250 Mb!A pak jsem se vrátil do Ostravy mezi milión BTS v okruhu 1 km a tam pořád kolísavých 10-25 Mb.V 4. 3. 2026 v 19:22, tomus napsal:Dle výsledku nezávislého testu aplikace Speedtest ve druhém pololetí loňského roku měla v ČR nejlepší mobilní síť O2, na druhém místě T-Mobile a na třetím místě Vodafone.Více zde: https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/ookla-oceneni-nejrychlejsi-5g-nejlepsi-mobilni-sit-cesko-o2-mwc-barcelona.A260303_131432_mobilni-operatori_LHRTen test naprosto přesně odráži i mou osobní zkušenost s cestování. Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
April 28Apr 28 Nerad s tím souhlasím, ale trochu mám to podezření někdy taky :D :( Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Friday at 08:29 AM3 days Vodafone,parta hic,,střed Brna ,část Źabovřesky,BTS ka za domem,je rok 2026 a furt pravěk,kolem Brna je asi 20 hluchých míst.Bohužel