Odesláno před 12 hodinami12 hod Nechápu proč nemůže být možnost přehrát to na dvou obrazovkách. Přitom když koukám v ntb a tv mám připojenou přes hdmi tak oba monitory hrojou.Stejně jako když v pc přes prohlížeč jde jen jeden pořad třeba na Edge tak si musím stáhnout Chrome a tam si můžu pustit další program.Otestuj jestli to je opravdu těma dvouma obrazovkama a vypoj ten monitor od pc jestli začně hrát tv.No a pak počkat jestli ten rozbočovač někdo má a potvrdí ti funkčnost a nebo to koupit někde u tvého bydliště, otestovat doma a když to nepůjde tak to jít vrátit.A kdyby ten přepínač fungoval, tak nechápu tu logiku od VF uměle omezovat počet připojených monitorů. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 10 hodinami10 hod A není lepší si k televizoru koupit nějaký Android box a provozovat aplikaci Vodafone TV na něm, než to řešit takhle složitě a ještě bojovat s hloupou webovou Vodafone TV ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 9 hodinami9 hod Mě taky funguje noťas i TV najednou. Jenomže do toho noťasu jde signál z internetu, ne přes HDMI. Kdyžto já potřebuji dostat signál do obou přes HDMI. I když vlastně stačí jen do TV. Ale prostě je to zablokované... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 9 hodinami9 hod Já tě chápu.. To je právě ten naschvál od Vodafone, že tě nenechá připojit k pc kde už máš připojený monitor tak ještě připojit televizi. Ale když máš ntb tak to jde.Co koupit tchýni ntb k vánocům? Budeš její nejmilejší zeťák... 😀A nebo připojit pc k televizi a tu používat místo monitoru? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 8 hodinami8 hod Bohužel ani jedno řešení není možné...Z Vodafone se k tomu nikdo nevyjádří? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 1 hodinou1 hod Ale vždyť vyjádření či vypozorované konstatování stavu tu už padlo tolikrát. Celý řetězec musí splňovat podmínky HDCP. Od výstupního portu a vše co je před ním, tak i kabel, následně i vstup. A že HDCP potřebuje, aby zařízení na druhé straně bylo zapnuté. To je prostě konstatování faktu, že je to otravné a že se Vodafone s ochranou snaží více, než ostatní, tu už také padlo a nikdo s tím zřejmě nic nemůžeme. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 1 hodinou1 hod Někdy to ale nefunguje a hlásí chybu i když jsou všechny podmínky splněny a všechny zařízení zapnuté. Stačí aby například windows vypnul obrazovku při nečinnosti a po znovu zapnutí obrazovky už Vodafone tv nejde spustit dokud se počítač nerestartuje. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.