petr-000 Posted July 18 Author Share Posted July 18 Už mi také přišlo Info ve vyúčtování co se týče převedení 🙂👍 Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiR Posted July 18 Share Posted July 18 (edited) Jen malé info k tématu, mám zúčtovací období k 16. v měsíci. Na fakturě jsem měl informaci o převodu komplet na vodafone tv. Následoval telefonát na infolinku, poté následný kontakt operátorky z jednoho specifického oddělení. 😀 Výsledkem byl převod jak televize, tak internetu na nové tarify, tedy vodafone tv+ a premium internet. Celkové navýšení +/- 120 Kč. Což vzhledem k okolnostem nemám problém akceptovat. @Martin - Vodafone @Veronika - Vodafone Prosím o předání na správná místa. Chtěl bych velice poděkovat paní (slečně) Martině Tru...., která se mnou dne 17.7.2024 ve 14:16 převod řešila . Už dlouho jsem nezažil tak profesionální a lidský přístup, radost komunikovat. Mockrát děkuji Edited July 18 by ToMiR 3 Quote Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted July 18 Share Posted July 18 (edited) Skvělá zkušenost. Chválím aktuální nastavení služeb v podpisu včetně aktuálního speedtestu. Kde kdo by se od tebe mohl učit. Edited July 18 by Technikus 2 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted July 19 Help center Share Posted July 19 @ToMiRJsem rád, že jste byl s přístupem kolegyně spokojený 🙂 Pokusím se ji najít a předám. 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
janmichaelvincent Posted July 20 Share Posted July 20 V 7. 7. 2024 v 18:44, kraftwerk007 napsal: Tak cena je dejme tomu slušná- navýšení o 150kč proti stávající ceně. Internet zdraží o 30kč. Já jim stejně zavolám, kvůli VTV+. A když zruším pevný telefon, který už využíváme minimálně, tak koncová cena bude téměř stejná jako mám teď. Ok, takže jste psal, že budete nově platit 526, přičemž původně to bylo o 150 Kč míň (čili něco jako 376). To je prakticky zvýšení ceny o 40 %. To vám přijde v pohodě? Za mě to rozhodně nesplňuje definici "mírného zvýšení" ceny. 😄 5 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftwerk007 Posted July 20 Share Posted July 20 Mám jim brečet do telefonu a jako socka škemrat o slevu 50kč? Můžeš začít.... Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
janmichaelvincent Posted July 20 Share Posted July 20 @kraftwerk007Brečet? Nechápu, o čem mluvíte. Samozřejmě kdo nic nezkusí, slevu nedostane... 4 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted July 20 Share Posted July 20 Samozřejmě ne každý chce a je pro nějaké diskutování, smlouvání a la nákupy v Egyptě či v jiných arabských zemích. 2 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
neurotic Posted July 20 Share Posted July 20 Včera mi přišlo, Citovat Převádíme vás na nový tarif Vodafone TV Rádi bychom vás informovali, že nejdříve za měsíc, ale nejpozději v říjnu 2024 převedeme váš stávající tarif Vodafone TV - Klasik... tak se chci zeptat, jestli můžu na infolince zažádat o převedení rovnou? 1 Quote Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftwerk007 Posted July 20 Share Posted July 20 Ano, lze. Vzhledem k tomu, že jsem cenu znal předem, tak jsem se převedl hned. 1 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts