Jump to content

Převod na nové tarify Vodafone TV

Go to solution Solved by Martin - Vodafone,

Recommended Posts

Jen malé info k tématu, mám zúčtovací období k 16. v měsíci. Na fakturě jsem měl informaci o převodu komplet na vodafone tv. Následoval telefonát na infolinku, poté následný kontakt operátorky z jednoho specifického oddělení. 😀 Výsledkem byl převod jak televize, tak internetu na nové tarify, tedy vodafone tv+ a premium internet. Celkové navýšení +/- 120 Kč. Což vzhledem k okolnostem nemám problém akceptovat.

@Martin - Vodafone @Veronika - Vodafone Prosím o předání na správná místa. Chtěl bych velice poděkovat paní (slečně) Martině Tru...., která se mnou dne 17.7.2024 ve 14:16 převod řešila . Už dlouho jsem nezažil tak profesionální a lidský přístup, radost komunikovat. Mockrát děkuji

Edited by ToMiR
  • Like it 3
  • Premium
  • -
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Karviná

Skvělá zkušenost.

Chválím aktuální nastavení služeb v podpisu včetně aktuálního speedtestu. 

Kde kdo by se od tebe mohl učit. 

Edited by Technikus
  • Agree 2
  • Thanks 1
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
V 7. 7. 2024 v 18:44, kraftwerk007 napsal:

Tak cena je dejme tomu slušná- navýšení o 150kč proti stávající ceně. Internet zdraží o 30kč.

Já jim stejně zavolám, kvůli VTV+. A když zruším pevný telefon, který už využíváme minimálně, tak koncová cena bude téměř stejná jako mám teď.

Ok, takže jste psal, že budete nově platit 526, přičemž původně to bylo o 150 Kč míň (čili něco jako 376).

To je prakticky zvýšení ceny o 40 %. To vám přijde v pohodě? Za mě to rozhodně nesplňuje definici "mírného zvýšení" ceny. 😄

• Agree 5
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Včera mi přišlo,

Citovat

Převádíme vás na nový tarif Vodafone TV
Rádi bychom vás informovali, že nejdříve za měsíc, ale nejpozději v říjnu 2024 převedeme váš stávající tarif Vodafone TV - Klasik...

tak se chci zeptat, jestli můžu na infolince zažádat o převedení rovnou?

• Agree 1
  • Start
  • -
  • Základní, Sport, Cinema
  • CA modul
  • Prachatice