petr-000 Posted July 8 Author Share Posted July 8 před 10 hodinami, ost-plus@seznam.cz napsal: Už brzy vás převedeme na nové tarify. Vaše stávající tarify udělají místo modernějším řešením a my vás proto převedeme na nové tarify vašich služeb za mírně zvýšenou cenu - Otázka zní co si představit pod slovy za mírně zvýšenou cenu 🤗 Zkus se tam přihlásit tak možná uvidíš cenu za kolik budeš platit 🙂👍 Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted July 8 Help center Share Posted July 8 @ost-plus@seznam.czPěkné dopoledne, informace o novém nastavení a ceně najdete přímo ve Vyúčtování, na první jeho straně najdete základní informace o podrobnosti najdete přímo na té straně Vyúčtování, kde máte podrobné účtování poplatků Vodafone TV. Informace také najdete na speciální stránce: https://vodafone.cz/zmenatelevize (bude vyžadováno přihlášení jako do Můj Vodafone). Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted July 8 Author Share Posted July 8 Tak jak sem se prihlasil na tu stránku takže za mě spokojenost až mě převedou tak budu mít základní TV za 150 Kč .....a balíček SPORT 35%..... Cena mě uvádí 294 Kč 🙂😊👍 1 Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted July 8 Share Posted July 8 A původně nebo aktuálně to je / bylo za kolik Kč měsíčně? Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted July 8 Author Share Posted July 8 Teď platím 229 Kč 👍aktuálně až mě převedou tak budu platit 294 Kč .. 1 1 Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted July 8 Share Posted July 8 Tak to je v pohodě. Já za tohle platil 58Kč a to už je pěknej skok 😄 Tak jsem se na ten sport vykašlal, a nechal si udělat slevu jen na ten základ ( myslím za 105 ) Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted July 8 Author Share Posted July 8 Jak vidím ten obrázek nové řešení tam je zaškrtnuto kdybych neměl slevy tak bych platil 540 Kč jako normální novej zákazník ...... Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Posted July 8 Share Posted July 8 Tak u mne zatím tato hláška - stavajicí tarif mám Vodafone TV - Klasik Quote Super - Základní Compal CH7465 Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted July 8 Author Share Posted July 8 Tuhle stránku https://www.vodafone.cz/muj/gm/prehled...... Já sem se tady přihlásil pak dej vědět co tě tam ukázalo před 28 minutami, ost-plus@seznam.cz napsal: Tak u mne zatím tato hláška - stavajicí tarif mám Vodafone TV - Klasik https://www.vodafone.cz/muj/gm/prehled zkus tohle mě to funguje pak dej vědět Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotasek Posted July 8 Share Posted July 8 mam to stejny.... Quote Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts