petr-000 Posted July 9 Author Share Posted July 9 před 1 minutou, vhSlim napsal: Nefunguje. Holt budu muset počkat a průběžně sledovat tu stránku z vyúčtování, jestli se tam náhodou něco neobjeví. u mě to zobrazilo i lidem co tady psali co zkouseli se prihlasili na tuhle stranku já už sem v sýstemu asi tak proto se mi to zobrazilo Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhSlim Posted July 9 Share Posted July 9 Tak většina těch lidí měla Klasik. Já mám Komplet, který je plánován až někdy na konci, tak budu asi jiný případ. Nicméně základní informace ve vyúčtování byly. Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet VF Station, CA Modul. Praha 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted July 9 Author Share Posted July 9 zakladní máš? za 150 kč že ano? tak to máš pěknou častku 630 kč. podle ceniku se zdrazilo ALLinONE az 690 kč kvuli Nova sportech před 7 minutami, vhSlim napsal: Tak většina těch lidí měla Klasik. Já mám Komplet, který je plánován až někdy na konci, tak budu asi jiný případ. Nicméně základní informace ve vyúčtování byly. Zakladní Vodafone to máš za 150 kč + ten baliček ALLinONE Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted July 9 Share Posted July 9 Nevidím tam Vodafone TV+, tedy přechází se na nabídku bez Prima+? Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhSlim Posted July 9 Share Posted July 9 O plus ani slovo, takže předpokládám, že se přechází na běžnou základní nabídku za 150 (s internetem) Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet VF Station, CA Modul. Praha 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) Asi to bude další fáze migrace, tj. změny z Vodafone TV na Vodafone TV+ včetně Prima+. Jistě nebude dlouhodobě udržitelné držet 2 nabídky Vodafone TV (bez TV+ a s TV+) Edited July 9 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted July 9 Author Share Posted July 9 a Baliček ALLinONE za kolik ho máš? když zakladní TV stojí 150 kč a baliček? za kolik procent ho máš trvalou slevu Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) @TechnikusAneb proč to dělat jednoduše,když to jde složitě Edited July 9 by namec 3 Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted July 9 Author Share Posted July 9 (edited) před 2 minutami, Technikus napsal: Asi to bude další fáze migrace, tj. změny z Vodafone TV na Vodafone TV+ včetně Prima+. Jistě nebude dlouhodobě udržitelné držet 2 nabídky Vodafone TV (bez TV+ a s TV+) nebude žadná migrace už.. Nestraš 😅 to není nabidka hlavní Vodafone + to je nabidka kdo má zajem o Prima + nový zákaznik muže pořidit i bez plusu Edited July 9 by mirek.123 Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman06 Posted July 9 Share Posted July 9 Vodafone TV se slevou 65% ale nevychází na oněch 150,- , to vychází se slevou 53%...... Myslím, že spousta převedených bude asi překvapena prvním vyúčtováním, jak vlastně služby a cena dopadne v reálu .....😨 Quote Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts