Odesláno 30. června 2023 2 roky To jsem zvědavý zda zítra budu ještě mít Premiér Sporty v balíčku Komplet. Je tam něco co chci vidět a ani na infolince mě nedokáží odpovědět. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 30. června 2023 2 roky @LadikNejen zítra, ale i 1. srpna 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. června 2023 2 roky Autor on je nějaký nový balíček Vodafone TV? Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 30. června 2023 2 roky No, staronový se asi chystá 😄 Ale nikde na webu Vodafone jsem k tomu nic nenašel. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. června 2023 2 roky Autor já právě taky ne 😄 @Marek-26ani na intranetu nic není? 😄 Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 1. července 2023 2 roky Tak vzhledem k tomu, že tam je vše, tak asi (tedy určitě) náhrada za Komplet. Což kvituji jako dobrý nápad. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 1. července 2023 2 roky Nóóóó, ... asi vyšší, než ta současná. Ostatně to je smyslem těch všech různých úprav. Protože všechny firmy u nás pláčí, jak mají vyšší náklady a tak podobně. Jenom my, fyzické osoby, žádné vyšší náklady nemáme. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 1. července 2023 2 roky Autor AllinOne není ale nikde v ceníku nic, proto se ptám, Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.