Jump to content

Neobjednaná vyúčtovaná služba Netflix

Guest Máca
Go to solution Solved by Marek-26,

Recommended Posts

V 22. 12. 2022 v 16:08, Veronika - Vodafone napsal:

@Pavel mPěkné odpoledne, nemusíte mít telefonní číslo u nás, stačí když máte službu Vodafone TV. Nový učet u Netflixu si založíte založí buď na stránkách http://offers.vodafone.com/cz/vtv nebo proklikem v samoobsluze/aplikaci Můj Vodafone - aplikace třetích stran, poté stačí zvolit možnost aktivovat. Přihlásíte se pomocí ID služby Vodafone TV (např. 90001234) a administrátorským heslem, jako do samoobsluhy Můj Vodafone. Poté již postupujete podle pokynů. Případně nám pošlete screen chybové hlášky přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, zjistíme vám k tomu podrobnosti, proč se vám registrace nedaří.

Je nám líto, ale dané číslo nemůžeme k fakturaci použít. Zkuste jiné číslo nebo platební metodu.Tak nic asi z toho nebude.

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station, CA modul
  • -

• 5 months later...

Obnovím téma. Dnes jsem objevil taky platbu za neobjednaný Netflix. Na lince mě odpálkovali, že to musím řešit s Netlixem ( po několika desítkách let u Vodafonu). Na Netflixu mi potvrdili, že tam někdo založil účet a protože jsem znal email, z kterého byl založen, řekli mi i kdy a přesně v kolik. Účet byl zrušen a nahlášen jako falešný. Zároveň mi řekli, že pokud Vodafone požádá o vrácení platby, tak Netflix tak učiní (služba nebyla ani jednou použita). Poradí mi někdo z adminů, co mám dělat, když se se mnou odmítli bavit na infolince?

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň

To je docela hruza ne, ze si kdokoliv, kdo zna email adresu muze zalozit/objednat Netflix? Koukam, ze potom zruseni a vraceni penez je pekna kovbojka..

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Mail zná kde kdo, ale bude potřeba znát i další údaje k účtu.

V samoobsluze se píše toto: 

Využívejte ve své Vodafone TV také Netflix. Službu si aktivujete na následující stránce vložením čísla nebo emailu a administrátorského hesla, které používáte pro přihlášení do Můj Vodafone.
Více pak ještě tady

Edited by Technikus
  • Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Praha
  • Speedtest

• Help center

@traminPěkné dopoledne, již to zde zaznělo, registrace se provádí přes speciální stránky a zadáváte číslo služby Vodafone TV a heslo do Můj Vodafone. Ujistěte se, prosím, zda jste nějaké osobě blízké neposkytli svůj přístup do Můj Vodafone a určitě vám doporučím provést změnu hesla, kterou můžete provést v aplikaci Můj Vodafone v části Můj účet - Změna hesla. Pro konkrétní informace se nám ozvěte přes kontaktní formulář https://tam.je/forum.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha

• 1 month later...

Tak jsem se po skoro 2 měsících dočkla odpovědi:

"Kolegové dohledali, že jste si službu Netflix objednal přes samoobsluhu můj Vodafone v sekci Služby - Aplikace třetích stran, kde je banner pro objednání Netflixu. Přihlášení do samoobsluhy bylo administrátorským heslem. 
Věřím, že informace jsou ode mě takto dostačující. Hodnocení i případný komentář můžete zadat níže pod naší komunikací 🙂
Děkuji za Váš čas a přeji příjemný den.
Petra Dudková, Centrum on-line péče"

To je opravdu výsměch a ten smajlík má znamenat co? Že si mám trhnout nohou? Neskutečné!

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň