Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno
V 22. 12. 2022 v 16:08, Veronika - Vodafone napsal:

@Pavel mPěkné odpoledne, nemusíte mít telefonní číslo u nás, stačí když máte službu Vodafone TV. Nový učet u Netflixu si založíte založí buď na stránkách http://offers.vodafone.com/cz/vtv nebo proklikem v samoobsluze/aplikaci Můj Vodafone - aplikace třetích stran, poté stačí zvolit možnost aktivovat. Přihlásíte se pomocí ID služby Vodafone TV (např. 90001234) a administrátorským heslem, jako do samoobsluhy Můj Vodafone. Poté již postupujete podle pokynů. Případně nám pošlete screen chybové hlášky přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, zjistíme vám k tomu podrobnosti, proč se vám registrace nedaří.

Je nám líto, ale dané číslo nemůžeme k fakturaci použít. Zkuste jiné číslo nebo platební metodu.Tak nic asi z toho nebude.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno
  • Centrum péče

@Pavel mPěkné dopoledne, ozvěte se nám přes kontaktní formulář, který jsem vám poslala, abychom se mohli podívat přímo na váš zákaznický účet.

• Premium
  • Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
  • po měsících...
Odesláno

Obnovím téma. Dnes jsem objevil taky platbu za neobjednaný Netflix. Na lince mě odpálkovali, že to musím řešit s Netlixem ( po několika desítkách let u Vodafonu). Na Netflixu mi potvrdili, že tam někdo založil účet a protože jsem znal email, z kterého byl založen, řekli mi i kdy a přesně v kolik. Účet byl zrušen a nahlášen jako falešný. Zároveň mi řekli, že pokud Vodafone požádá o vrácení platby, tak Netflix tak učiní (služba nebyla ani jednou použita). Poradí mi někdo z adminů, co mám dělat, když se se mnou odmítli bavit na infolince?

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno
  • Řešení

Spíš, než admini by ti mohl pomoci někdo z Centra péče. Admin ti pomůže tak max. v rámci fóra. Sepiš jim to do formuláře https://tam.je/forum,

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Tak jsem to sepsal...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

To je docela hruza ne, ze si kdokoliv, kdo zna email adresu muze zalozit/objednat Netflix? Koukam, ze potom zruseni a vraceni penez je pekna kovbojka..

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Mail zná kde kdo, ale bude potřeba znát i další údaje k účtu.

V samoobsluze se píše toto: 

Využívejte ve své Vodafone TV také Netflix. Službu si aktivujete na následující stránce vložením čísla nebo emailu a administrátorského hesla, které používáte pro přihlášení do Můj Vodafone.
Více pak ještě tady

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno
  • Centrum péče

@traminPěkné dopoledne, již to zde zaznělo, registrace se provádí přes speciální stránky a zadáváte číslo služby Vodafone TV a heslo do Můj Vodafone. Ujistěte se, prosím, zda jste nějaké osobě blízké neposkytli svůj přístup do Můj Vodafone a určitě vám doporučím provést změnu hesla, kterou můžete provést v aplikaci Můj Vodafone v části Můj účet - Změna hesla. Pro konkrétní informace se nám ozvěte přes kontaktní formulář https://tam.je/forum.

• Premium
  • Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

Nikomu jsem nic neposkytl, změnu hesla provedl a na formulář jsem psal ve čtvrtek...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
  • po měsíci...
Odesláno

Tak jsem se po skoro 2 měsících dočkla odpovědi:

"Kolegové dohledali, že jste si službu Netflix objednal přes samoobsluhu můj Vodafone v sekci Služby - Aplikace třetích stran, kde je banner pro objednání Netflixu. Přihlášení do samoobsluhy bylo administrátorským heslem. 
Věřím, že informace jsou ode mě takto dostačující. Hodnocení i případný komentář můžete zadat níže pod naší komunikací 🙂
Děkuji za Váš čas a přeji příjemný den.
Petra Dudková, Centrum on-line péče"

To je opravdu výsměch a ten smajlík má znamenat co? Že si mám trhnout nohou? Neskutečné!

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague