Odesláno 19. června 2022 3 roky @traminono ty tarify jsou pro klienty Vodafone, to pro mě bylo zavádějící, protože když klient má internet a TV, tak již klientem kvůli tomu jinak na tom nic špatného není 🙂 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 19. června 2022 3 roky Akorát tam nesmí mít telefonní číslo... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 19. června 2022 3 roky Tak to je pochopitelné jestli máš u Vodafonu nějaký tarif za který platíš víc peněz, tak ti žádný operátor nedá jen tak levnější tarif, když by pak měl z tebe menší zisky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. června 2022 3 roky Pak asi nebude problém číslo přenést na nějakou předplacenku a vzápětí se vrátit k VF. - - - - -
Odesláno 19. června 2022 3 roky To už možná jednodužší se domluvit na retenčním. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. června 2022 3 roky No asi vyzkouším OKU. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 19. června 2022 3 roky Zkus, ale hoď telefonický dotaz na operátora a ne v aplikaci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. června 2022 3 roky Mi stačilo si vytáhnout OKU kod a do 15 minut volala retence, proč a co a nabídli mi o 50% levnější tarif... Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 20. června 2022 3 roky U mě je problém, že sice jsem administrátor 2 čísel, ale fyzicky je používají manželka s dcerou. A nedovedu si představit, jak byt to řešily s retenčním i kdybych je instruoval do detailu... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 20. června 2022 3 roky Prostě by ti předaly telefon, kdyby zrovna volal někdo z VF ohledně lepší nabídky. A toho někoho z VF lze instruovat, aby volal v době, kdy ten telefon můžeš mít k dispozici :) - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.