Guest Ivana Mrázková Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Myslíte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Celý příběh je dost nedůvěryhodný - např. proč by někde na prodejně chtěli doplácet jakési paušály? Případné doplacení by přišlo ve Vyúčtování a nikdo v prodejně by ho neřešil. Spíš to tak vypadá, že ona oprava modemu nebyla v rámci záruky, ale placená třeba kvůli poškození ze strany zákazníka. Pak by se dalo vysvětlit, že chce VF něco doplatit. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 A jak vám to Vodafone zdůvodnil, že po vás chce doplatit celou částku? Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ivana Mrázková Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Zdravím tomus, odpověděli,že to tak mají Adolfe,já o žádném paušálu nemluvila nýbrž o doplacení splátek.A nedůvěryhodný příběh?Toto by ani v televizi nevymysleli. Bohužel je to skutečný případ. Modem byl v záruce,poškozený mou vinou nebyl a výrobce uznal technickou závadu. Až budu chtít psát science fiction,nebudu psát sem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Pracoval jsem na prodejně Vodafone, a to co vám řekli na prodejně je nesmysl, pouze ve speciálním systému vám vydají nový modem, a uzavřou požadavek na reklamaci. Pokud vám toto tvrdí tak ať zavolají na reklamace a ať vám to potvrdí také, což nepotvrdi protože to tak není, případně opravdu coi nebo ctu 2 Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
marena Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 No, co na to @Martin - Vodafone @Ondra - Vodafone@Veronika - Vodafone a spol? Poradíte něco Ivaně? Vysvětlíte jak jsou nastavené podmínky při závadě modemu? Tohle je přesně záležitost, se kterou jí my ostatní poradit nemůžeme. 2 Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ivana Mrázková Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 děkuji kautskym a marena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 @Ivana Mrázková tady zasílám reklamační řád , je to článek VI. https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/1/954/reklamace_zbozi.pdf https://www.vodafone.cz/podminky/navrh-smlouvy/vodafone-splatky/podminky-sluzby-vodafone-splatky/ část C (Vady zařízení), budu citovat "Pokud zákazník zvolí v případě uznané reklamace výměnu Zařízení za jiné, splátky se převádějí na nové Zařízení. Povinnost zákazníka hradit řádně a včas dohodnuté měsíční splátky Zařízení zůstává zachována." takže Vám opravdu nemůžou přikázat doplavení splátek Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ivana Mrázková Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Dobrý den,moc děkuji. Tady člověk vidí jak si dělají svá pravidla. Veškeré platby za vyúčtování dostali vždy včas. Asi jsem je moc otravovala,že se nám seká televize a je zpomalený internet. Na základě toho mi na zákaznické lince doporučili reklamovat modem.Když mi přišla zpráva,že výrobce uznal vadu,byla jsem ráda,že konečně bude klid.Jak vidíte,klid stejně není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted May 9, 2022 Help center Share Posted May 9, 2022 @Ivana MrázkováPěkné odpoledne, oficiální stížnost můžete poslat písemně na adresu našeho sídla v Praze a nebo můžete také využít našeho on-line formuláře https://www.vodafone.cz/pece/formular-reklamace/. Případně napište přímo nám a to přes https://tam.je/forum . Na vše se podíváme. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts