Medvěd Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 To je existence Chrome v100 takové překvapení? To už připomíná očekávání apokalypsy s přechodem data 1999-2000 :-) Quote - - Komplet Polofunkční box, stálesvítící modem Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 @Gorole Ne, verzí prohlížeče to nebude. Čím mátze připojený monitor? A máte připojen jen jeden či více? https://www.techforum.cz/topic/60743-vodafone-tv-chybějící-funkce-chyby/ Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorole Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Přes displayport. Quote Kabel 500 Mb/s - Klasik Compal CH7465; Cl karta Ostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Z mého pohledu naprosto skandální přístup Vodafone. Místo aby se řešilo, aby to všude fungovalo, tak se vysvětluje, že když se vyskytne tato chyba, znamená to tento problém. 2 Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Jiná služba Modem Litomyšl Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 V 5. 4. 2022 v 15:18, Gorole napsal: A nemúže to být tím že používám Chrome ve verzi 100? Chybu v tom případě může způsobovat třímístné číslo verze prohlížeče. Edit: Ne nefunguje ani v EDGE prohlížeči. Chromáka nepoužívám nikde, ale v poslední Opeře a posledním Edge 100 jede. Dva monitory, oba přes DP. Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Zavadil Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Chyba WT1807 je způsobena typem připojení monitoru. Ověřil jsem na 3 počítačích a 4 různých kabelech. Funguje mi to na všech počítačích, pokud to zapnu přes hdmi. Přes VGA ani DVI mi to nehraje a vyskakuje mi chyba 1807. Good Luck! .. jsem dobrej? :) Quote Jiná služba Jiná služba - .. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 @Jiří Zavadil To je ta nejznámější chyba. https://www.techforum.cz/topic/60743-vodafone-tv-chybějící-funkce-chyby/ + https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/reseni-potizi-televize-prohlizec/ Citovat Monitor musí podporovat HDCP (mechanismus pro ochranu digitálního obsahu). Z toho důvodu není možné využívat připojení přes analogová rozhraní VGA a DVI-A nebo dokovací stanici. Podporu HDCP si můžete ověřit přes tento nástroj (funkční v prohlížeči Chrome). Stisknutím tlačítka "get HDCP status" se dozvíte, zda je funkce k dispozici (HDCP is available). V ideálním případě by mělo být HDCP k dispozici pro všechny verze (vybíráte v roletce, kde je možné vybrat od verze 1.0 dále). Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
keramik Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 Tak jsem to včera zkusil na AndroidTV boxu DreamTV Mini Ultra HD a chyba MG007. Tak nic. Počkám do července , kdy mi skončí výhodné roční předplatné O2sportpack a přejdu komplet jinam. I s internetem a mobilníma tarifama. 2 Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1,2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 @keramik systém není certifikovaný od google nejspíše. Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
keramik Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 Ale pro Vodafone je blbý to , že aplikace všech ostatních poskytovatelů tam fungují naprosto bez problémů. 5 Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1,2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts