Marek-26 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Ten monitor je jediný, který je k PC připojen? Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr z TP Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 (edited) Ano, k PC připojen jen monitor. Edited January 31, 2022 by Petr z TP Quote 150 Mb/s - Komfort connect box Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 A je to klasické stolní PC, nebo nějaký notebook? Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Rovnou napište jako grafickou kartu máte, co je to za monitor, jaký HDMI kanel resp. jaké verze máte. Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr z TP Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Je to Klasicé PC s grafickou kartu GTX 750 Ti a s poslední aktualizací ovladačů NVIDIA 472.12 , monitor - Samsung SyncMaster S22A300H Quote 150 Mb/s - Komfort connect box Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Opravdu je k PC fyzicky připojeno pouze jedno zobrazovací zařízení? Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr z TP Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 (edited) Tak už jsem to rozchodil, bylo to HDMI kabelem . Od souseda jsem si půjčil kabel na který to funguje. Na ten co to nešlo k PC ale k TV ano je: AWM STYLE HDMI Cable V.1.3 #47652 Funkční je: HIGH Speed HDMI Cable With Ethernet 8716309W Edited January 31, 2022 by Petr z TP 1 Quote 150 Mb/s - Komfort connect box Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
novcze Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 mám monitor přes DP, TV přes HDMI ... pro jistotu jsem dal zobrazení pouze na monitoru a stejně "Médium nelze přehrát. Zkuste to prosím znovu. (WT1806)" Quote Internet 300 - TV Komfort CA moduly, modem CISCO EPC 3208 Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mrož Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 On 11/30/2021 at 2:27 PM, Medvěd said: Tak já na PC disponuju na GK DVI-I, DP a HDMI. Vodafone TV v prohlížeči mně funguje jen když z počítače fyzicky odpojím vše mimo HDMI kabelu do monitoru a na tom to potom skutečně jede... Přítomnost ostatních fyzických konektorů na GK v tomto případě nehraje roli. Stejně jako verze OS a prohlížeče - narozdíl od toho, co VF tvrdí na stránkách, kde W7 je "administrativně" vyautované. Venkoncem mně jde jen o princip, mám, zaplaťpánbůh, ještě O2 a ta funguje spolehlivě všude a na všem. Od svého hw přes PC, tablet, telefon i MM centrum s androidem. Vodafoni, poučte se u nich! nevím no, zkus z telefonu posílat na chromecast do tv, nekoukatelné, ale jinak souhlasím jestli přirovnám O2 tv k počátkům 20. století tak Vodafone je 3000 BC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 @novcze Jaký je to HDMI kabel? Petrovi s HDMI verze 1.3 nefungovalo, až s 1.4. A nedávejte zobrazení pouze monitoru, DP kabel odpojte z PC. Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts