sodekcz Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 @tomus s tím se nedá, než souhlasit. U nás zatím těžíme z toho, že nepotřebujeme tolik "live" kanálů v TV a stačí nám TV Start bez dalších plateb a nefungujících krabičkoidních vychytávek. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
marena Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 7 hours ago, Haluska said: Máme programátorskou firmu, nechcete tam s tím nějak pomoct? Vy nevíte, že na to, aby byl ten systém tak skvělý, propracovaný a bezchybný, je třeba, aby byl vývoj globální? Nikdo v Česku se toho nesmí dotknout, mohl by to rozbít. Tohle musejí programovat špičkoví světoví odborníci! 1 Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Počkat, globální vývoj neznamená, že na to česká ruka nesmí sáhnout. Ale znamená to, že když u nás někdo řekne např. že by chtěl řazení kanálů a ostatní řeknou, že to nepotřebují, dostane řazení kanálů velmi nízkou prioritu a dělá se na jiných věcech, které mají prioritu vyšší. Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
marena Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 😁 Ale vždyť já vím, já jenom rád přeháním 😉 Ale vsadím se, že kdyby @Haluska opravdu Vodafonu nabídl, že jim to zprovozní, aby to nedělalo ty hrozné věci, co to teď provádí, tak by odpověď sice zněla zdvořile, ale říkala by přesně to samé, co jsem napsal. Oni to naprogramování určitě zadali nějaké ultradrahé softwarové firmě, která to za desítky miliónů připravila a kdyby jim to teď někdo za pár desítek tisíc opravil tak, že by se to konečně dalo používat, to přece nejde 😉 Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Copak řazení kanálů, to je až vyšší level. Mně by stačilo, kdyby to v prohlížeči vůbec nějak fungovalo. Právě jsem zapojil jeden jediný monitor přes DP -> HDMI a, tramtadadá, 1807, medium nelze přehrát. Ten monitor má na HDMI ochranu HDCP, či jak se ty různý SRPŠ a OPBH a OVS jmenují... Takže zase nic. Pokud to tady snad náhodou čte někdo od Vodafonu, tak to je jen pro něj: Umíte ho... Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Bohužel bude asi problém, že NB (PC) musí mít na sobě fyzický port HDMI, pokud je tam cokoli jiného, bude to hlásit tuto chybu. Asi to takto někdo zadal do podmínek app. Proč to ví asi jen ten, kdo to požadoval. Quote - - Jiná služba nic UPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Tak já na PC disponuju na GK DVI-I, DP a HDMI. Vodafone TV v prohlížeči mně funguje jen když z počítače fyzicky odpojím vše mimo HDMI kabelu do monitoru a na tom to potom skutečně jede... Přítomnost ostatních fyzických konektorů na GK v tomto případě nehraje roli. Stejně jako verze OS a prohlížeče - narozdíl od toho, co VF tvrdí na stránkách, kde W7 je "administrativně" vyautované. Venkoncem mně jde jen o princip, mám, zaplaťpánbůh, ještě O2 a ta funguje spolehlivě všude a na všem. Od svého hw přes PC, tablet, telefon i MM centrum s androidem. Vodafoni, poučte se u nich! Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 před 54 minutami, technik napsal: Bohužel bude asi problém, že NB (PC) musí mít na sobě fyzický port HDMI, pokud je tam cokoli jiného, bude to hlásit tuto chybu. Asi to takto někdo zadal do podmínek app. Proč to ví asi jen ten, kdo to požadoval. Ale vždyť to není pravda. Mám NTB obsahující fyzický port HDMI a stejně to hlásí chybu. Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 (edited) A na NB bez monitoru to funguje ? Edited November 30, 2021 by technik Quote - - Jiná služba nic UPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Ano, vyzkoušeny 3 kabely a přes HDMI ne. Přitom filmy si normálně přehrávám přes HDMI a Horizon taky fungoval. NTB Zenbook 14 UX431DA. Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts