Odesláno 29. ledna 2022 3 roky Ty bys mohl dělat z fleku u Vodafone. Ještě si měl napsat, jestli jsem si zkontroloval kabely. Divné ale je, že mi vše ostatní funguje, stejně tak bez problémů fungoval Horizon. Mám 2 roky starý motebook Asus s jediným HDMI konektorem připojený k 2 roky staré OLED TV Philips. W10 je aktualizovaný, bez virů a duplikování plochy rozhodně nastavené nemám. Jesli tys neměl taky problém u sebe s O2, když ji tak kritizuješ. Já s nima nemám 2 roky jediný problém a to se jich nechci rozhodně zastávat. Ale ty vykouzlíš řešení hned a ještě na dálku 😄 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 29. ledna 2022 3 roky Když nemáš problém s O2, tak proč řešíš Vodafone? Používej toho svého úchvatného Kyslíka (a nejlépe na jeho zvonkodrátovém xDSL šneko-netu) a budeš jistě spokojen :D Pro mě sice není VF úplně ideální, ale rozhodně nemám problém se sledováním. A kdybych měl, pak se budu snažit to řešit a nesvádět všechno jenom na operátora, notabene v případě, kdy ty potíže jsou zcela zjevně u mě. - - - - -
Odesláno 29. ledna 2022 3 roky Máš samozřejmě pravdu, jako vždycky a ve všem... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 14. února 2022 3 roky Tak panove, nema cenu se prit o to, co je lepsi a kdo s jakym operatorem ma problemy. Kazdy tu popisuje to, co sam zaziva. Verim, ze si tu nikdo nevymysli kraviny. Ja napriklad narazil na problem s pixelaci obrazu na Vodafone u nove televize Sony s CA modulem (popisoval jsem to tu nekdy drive). Problem by vyresila apka pro GoogleTV, tu ale Vodafone nema, takze vitezi O2, ktera jede naprosto ok. Ale dnes sony vydal zpravu, ze konecne opravil FW u svych novych televizi, takze snad se konecne dockam neruseneho sledovani pres CA modul. https://www.sony.cz/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/xr-55x93j/articles/00275350 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 16. února 2022 3 roky "Každý tu popisuje to, co sám zažívá" - omyl, právě že někteří tvrdí něco, co nezažili, jiní to, co zažili 🙂
Odesláno před 1 hodinou1 hod Tak dnes mi na lince bylo sděleno, že CA moduly jsou starší technologie načež jsem odpověděl, že je to furt lepší než ty jejich set-top-boxy. Nicméně operátorka si nebyla úplně jistá, zda musím mít ke koaxiální televizi a ke které mám pouze CA moduly, internet. Mám nulový internetový tarif, ale říkala, že modem k tomu musím mít. Já ji řekl, že jsem ten modem odpojil a že ta televize funguje. Tak to k tomu nemusí být, takže stačí vrátit modem a ten nulový tarif tedy zůstane? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Mám doma pouze CA modul a TV s DVB-C a od VF žádný internet nemám. Pouze koax v TV. - - - CA modul OVA
Odesláno před 1 hodinou1 hod CA modul pro svůj provoz internet nepotřebuje, předplatné na přístupovou kartu která je v modulu chodí přímo prostřednictvím televizního DVB streamu.Naopak internet pro svůj provoz potřebují Vodafone boxy, pokud žádný set-top box od Vodafonu tedy nemáš, tak si myslím že je úplně zbytečný mít kvůli tomu nějaký internet s nulovým tarifem a ještě živit elektrickým proudem modem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 1 hodinou1 hod Přesně jak píše @tomus , signál DVB-C dekódovaný CA modulem k provozu internet nepotřebuje. V tomto případě bude modem fungovat jen jako malý přímotop se spotřebou 150 - 200 kWh ročně (17-24W nonstop). Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem penca Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno před 1 hodinou1 hod @Pepe A kde si vzal ten modem? Dělá se to tak, že když nemáš internet od VF a chceš jen jejich TV tak dostaneš k boxu i ten internet zdarma. Ale ten je vázán k Službě Vodafone tv + nějakého z dvou stb. Takže když nemáš VFTV tak ti ten net zdarma odpojí. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.