Jump to content

Recommended Posts

• Help center

@HKMaly @kebulek Pěkný den, adresa pro přístup do administrace je po přepnutí do režimu bridge http://192.168.100.1 . Pokud vám nefunguje a nepomáhá ani restart modemu, tak nám buď zavolejte na 800770077 (volba pro technické potíže) nebo zkuste ještě obnovit továrního nastavení.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Zdravim,

mam mensi problem s Vodafone Station. Mam Rasbperry Pi, na kterem mi bezi  Docker kontejnery se sluzbami, pro priklad Home Assistant. Na Raspberry bezi take reverzni proxy Caddy. Mam tedy do internetu otevrene porty 80 a 443 smerujici na Raspberry. U sve domeny mam nastaveny A zaznam na moji verejnou IP.

Pristup z venku site funguje krasne, problem je ale pristup zevnitr. Idealne bych chtel, abych pres homeassistant.domena.cz mohl pristupovat k Home Assistentovi z venku site i z domaci site.

Co jsem nasel, tak router musi podporovat NAT hairpin. V nastaveni Vodafone Station jsem to nenasel. Jmenuje se to tady jinak?

Diky za rady

Edited by mstrlc
  • -
  • -
  • -
  • Vodafone Station
  • Brno

@mstrlcPokud máš veřejnou IPv4, přepni si modem do bridge modu a dej si za něj vlastní router. Pokud máš DS-Lite požádej si o přepnutí na veřejnou IPv4, přepni si modem do bridge modu a dej si za něj vlastní router. Po Vodafone Station nemůžeš očekávat podporu žádných pokročilých funkcí, i firewall v něm byl dřív absolutně nepoužitelný.

• 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK

K ránu jsem měl několikahodinový výpadek, modem jsem musel ručně VYP/ZAP. Po startu jsem dostal jinou veřejnou IP z naprosto odlišného rozshahu. (Delší dobu jsem měl 78.45.x.x, teď to ukazuje 213.220.x.x.)

Nevím co se dělo. Můžete mi prosím někdo napsat, zda jsou v pořádku parametry na lince? Díky

snip1.PNG.0227fd77120b8ee3641f2ba1ea5245ac.PNG

snip2.PNG.a836ec874f4e176d7d4e59554bd58439.PNG

snip3.PNG.4ba58957075c78ce4fd3d404e3ccb89c.PNG

Edited by sodekcz
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole