Návštěvník Dadko Odesláno 19. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) Co je divne, tak u mna sa ta chyba prejavuje iba na jednom zo zapozicanych STB a iba po 22:00, rano zase vsetko normalne funguje, nechapem. A reakcia z klientskeho centra uz tyzden ziadna. Pritom MyPrime normalne funguje. Len ZZ nefunguje. Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem Dadko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 19. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Mě se to samé včera ukázalo přes web... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cipísek Odesláno 19. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Mohli by s tím něco udělat, pustil jsem si na ZZ partičku a po první reklamě to bylo nesledovatelný, zvuk posunutej a neustále drobné záseky. Poslední dobou to je fakt na nic, jak Horizon Go aplikace tak teď i zpětné zhlédnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcao Odesláno 19. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Zase to nejde.... (WIN UWP APP) Citovat 300 Mb/s Jiná služba Komfort TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA Neratovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 19. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Já jsem STB radší dneska vůbec nepouštěl, abych se nemusel rozčilovat. Teď jsem zkusil HG (přes prohlížeč, nemám aplikaci, jsem na Win7) a stejně jako @Arcao zase nemám předplatné. Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 20. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Výpadek a možné problémy se zpětným zhlédnutím bohužel i nadále trvají Odeslal jsem veškeré zpětné vazby, včetně čísel smluv, co jste mi naposílali. Doufám, že se tento týden někam posuneme. Jakmile dostanu nové informace, napíšu sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dadko Odesláno 20. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 5 minutes ago, David - UPC napsal: Výpadek a možné problémy se zpětným zhlédnutím bohužel i nadále trvají Odeslal jsem veškeré zpětné vazby, včetně čísel smluv, co jste mi naposílali. Doufám, že se tento týden někam posuneme. Jakmile dostanu nové informace, napíšu sem. Zdravim Davide, ja som uz niekolko krat pisal, ze mam problem so spetnym zhliadnutim, ale iba na jednom z 2 zapozicanych STB a iba v case od 22:00 do rana cca 6-8:00. Mimo tuto dobu spetne zhliadnutie funguje uplne normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 21. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Bohuzel se pridam do klubu, posledni dobou neustale chyba 33 nebo 41 a nebo rovnou, ze nemam zaplacene zpetne zhlednuti. Nemluve o tom, ze se sam zapne maly box a pak se kousne a to v case +- 19:55. Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dadko Odesláno 21. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Som zvedavy, podla oznamenia v Moje UPC by dnes mal vypadok spetneho zhliadnutia skoncit. Tak snad si dnes vecer uzijem normalne spetne zhliadnutie aj na druhom STB po 22:00 a nebude ma UPC stale odkazovat len na vypadok a odmietat so mnou cokolvek riesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Štěpán Odesláno 21. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Včera měli napsáno, že 21.11.2017 už to bude v pořádku. bohužel není, jen to posunuli o týden na 28.11.2017. Tak jsem zvědavý jaké nabídnou kompenzace. Protože ještě před měsícem jsem byl se zpětným přehráváním celkem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.