tramin Odesláno 17. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Nemůže se,prosím,někdo podívat,jestli u včerejší Ordinace v řůž.zahr.je při zpětném shlédnutí jen možnost vidět 5 minut a dál nic?Zkouším přes web,dík. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 17. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 (upraveno) Aha, tak jsem to zakřikl, v Horizon Go jde přehrát jen něco. Třeba teď Futurama z 12:25 ne, "Omlouváme se, při načítání videa došlo k potížím". A editovat svůj post po čtvrthodině už taky nemůžu, takže triple. EDIT: Hurá, někdo se přede mě stihl dostat, takže nemám triple! @tramin Teď koukám na Lucky Luka a hraje už asi 10 minut. Na Ordinaci se obávám, že nemám žaludek ani na 5 vteřin. Sorry Upraveno 17. listopadu 2017 uživatelem marena Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 17. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 @marena:nemusíš ani 3 sekundy.Dole v liště uvidíš konečný čas,u mě 5 minut... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Ta Ordinace me jde prehrat cela, mam tam cas 1:24:58, nechal jsem to cele projet rychloposuvem a vypada to vpohode, zkouseno na malem HD Media boxu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 17. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 před 5 hodinami, tramin napsal: @marena:nemusíš ani 3 sekundy.Dole v liště uvidíš konečný čas,u mě 5 minut... Dobře, sice za to nejspíš půjdu do pekla, ale zkusím to - je to stejně jako u tomuse, 1:24:58, rychloposuvem jsem dojel někam za 10. minutu a chvili pustil přehrávání a vše v pořádku. Chyba bude někde u tebe. Jinak obecně se dnes večer ZZ zázračně uzdravilo. Po večerním spuštění STB už jsem se v EPG mohl posunout zpět i přehrávat pořady. Jako brutus test jsem zkusil v půl osmé pustit včerejšího van Damma, něco přes 2 hodiny, končilo to skoro v deset a vše snad bez jedineho zadrhnutí (možna jednou, ale jen na vteřinu s pokračováním přesně v místě přerušení). Tak že by se něco změnilo? Uvidíme v příštích dnech, jestli to nebyla jen náhoda.zítra večer budu koukat na dopolední snooker, jsem zvědav. Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 18. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Díky oběma:-) Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 18. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 včera večer jsem pustil v 21:00 hodin NOVA HD zpětný přehrávání filmu Něžné vlny zásek po 40 minutách a nic .Film se potom vůbec nerozběhl . Zkoušeno na HD DVR Mediabox ( cihla) Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 18. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Pro upřesnění,zkouším to přes web na Lanzarote... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dadko Odesláno 18. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) Hm, tak dnes znova, o 21:00 pusteny film zo ZZ a vsetko v pohode. Akonahle skoncil a chcel som si pustit iny, zase mi to zahlasilo, ze nemam zaplateny balicek spetneho zhliadnutia. Hlavne, ze na oficialne staznosti cez kontaktny formular vobec nikto nereaguje. Nechapem, ako sa mam potom dozadovat, aby bol tento stav napraveny. Samozrejme tento problem sa mi vyskytuje iba na jednom z prenajatych STB. Na druhom je vsetko v poriadku aj po 22:00. Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem Dadko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 18. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Tak u mě spokojenost dlouho netrvala. Dnes prý na opět nemám předplacen balíček, který by umožňoval ZZ A to pro jistotu jak na STB tak v HG. Když už nefunguje nic, tak asi budu muset podat výpověď. Se změnou poskytovatele TV nebude problém, ve vchodu máme dotaženu optiku od dvou místních operátorů, kteří oba poskytují IPTV a jak vím od sousedů, ZZ u nich funguje stoprocentně. Mám sice věrnostní období, takže budu muset při výpovědi něco doplácet, ale já chci ZZ používat, takže mi to za to stojí. Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.