marena Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Zpětné zhlédnutí začíná být spíš k vzteku než k používání. Teď si chci pustit Champion of Champions z Nova Sport 2, sobota 20:00. Na STB se nespustí vůbec, ohlásí chybu REP043, v Horizon Go se spustí, přehraje asi 5 vteřin, zasekne se a ohlásí, že video nelze přehrát. Zkusím znova, přeskočím o 30 vteřin, jestli to není jen jednorázová chyba, ale zase, po pár vteřinách konec, nelze přehrát. Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ritchi Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 O Sullivana s Higginsom neslo spustit z archivu este v ten vecer po skonceni finale co ma teda dost nasralo.Ostatne vsetko islo z archivu prehrat a tento stav pretrvava a serie ma to poriadne aj nadalej ku***drat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ritchi Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 (edited) Edit predosleho...¼ finale. Tak som to nakoniec dohladal v archive z 10teho zo zaznamu kde sa to prehra plynulo,bez sekania,vypadkov. Edited November 12, 2017 by ritchi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Jak vám dnes funguje funkce zpětného zhlédnutí? u mě to na malém boxu Už zase začíná nějak stávkovat. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zby Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Taktéž zlobí. Nepoužitelné pro ZZ předzávodního studia F1 (na PC OK). Dále závody F1 - délka ZZ jen 1hodina a 10 minut, přitom skutečná délka je mnohem větší - tj. konec není jak zhlédnout. Než takové zpětné zhlédnutí, tak to raději, ať jej UPC nenabízí vůbec! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SharkeeCZ Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 A už to opět nefunguje. To zkouší, co zákazníci vydrží? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jana P. Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Na televizi i na počítači mi to hlásí, že je potřeba aktualizovat předplatné. Chová se vám to stejně? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mooonty Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Nestálo by za to, aby UPC zprovoznilo služby, které nabízí, je únavné stále dokola se domáhat toha aby služby fungovaly. Plky o tom, že Horizon GO je vlastně bonus jsem slyšel od pracovníků klientského centra mnohokráte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marena Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Tak teď už tomu vůbec nerozumím. Proč mi dnešní odpolední Champion of Champions jde přehrát na PC v Horizon Go, ale ne na STB? Tam mi pokaždé vrátí chybu REP043 (zkoušel jsem to asi 10x). Přitom STB se ZZ problém nemá, pouštěl jsem si na něm ty formule a to hrálo v pořádku (samozřejmě mě taky moc potěšilo, že ZZ nabízí jen půlku závodu, gratuluju UPC!). Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ritchi Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 (edited) před 5 hodinami, Mooonty napsal: Plky o tom, že Horizon GO je vlastně bonus jsem slyšel od pracovníků klientského centra mnohokráte. Kecy kecy...tetam a ujom na druhej strane bariery evidentne nedochadza,ze poskytovana sluzba je oficialne ponukana na strankach UPC a z toho dovodu nemozu HG prezentovat ako nejaky dalsi bonus k ostatnym sluzbam. Edited November 13, 2017 by ritchi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts