Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Sledoval jsem od 22 hodiny ZZ na HD Mediaboxu a vse jelo bezproblemu, ted jsem zkusil pustit HGO na PC v Opeře a take jede.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ano, máš pravdu. Zrovna TEĎ! mi to náhodou taky jede..... 😐

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Odesláno

Za mňa hlásim zlepšenie, v čase medzi 19:15 a 20:30 sledované z archívu STV1 Správy a Šport, zaznamenal som len pár trhaní a viditeľné zhoršenie kvality v športových správach. Blikanie obrazu je ale bez zmeny. Potom som ešte skúšal archív po 23:00, bez trhania. Sledované na Kaon SA900 (mediabox bez nahrávania)

Odesláno
před 4 hodinami, Satanik napsal:

Za mňa hlásim zlepšenie, v čase medzi 19:15 a 20:30 sledované z archívu STV1 Správy a Šport, zaznamenal som len pár trhaní a viditeľné zhoršenie kvality v športových správach. Blikanie obrazu je ale bez zmeny

No, nechci být hnidopich. Ale jestli jsi při testování zaznamenal pár trhání, viditelné zhoršení kvality a přetrvávající blikání obrazu, tak to má být jako zlepšení? 😲

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Odesláno

@RichardHorcic:  áno, je to zlepšenie v porovnaní s inými dňami, keď v tom istom čase bola intenzita trhania podstatne vyššia a nešlo to reálne sledovať. Nehovorím predsa,  že je to na 100 percent fixnuté, možno je to len náhoda, uvidíme.

Odesláno

Satanik - nechci ti to samozřejmě vyvracet. Jestli jsi zaznamenal zlepšení, máš k tomu jistě důvod, to musíš posoudit především ty sám. Bratislava je přece jen od Bíliny poměrně daleko, takže podmínky příjmu se mohou diametrálně lišit. 

Nicméně, dneska večer jsem zaznamenal v aplikaci Horizon Go na PC, totální výpadek. Nefungovalo přihlášení a v průvodci se zobrazovala hláška, že žádný program není k dispozici. Jen černá, prázdná tabulka. Naštěstí se to během půlhodinky srovnalo, a pak už to běželo prakticky doteď (ťuk, ťuk, ťuk) celkem bezproblémově. Co však přetrvává i nadále, je spuštění jakéhokoliv programu. Většinou se donekonečna točí kolečko, a program se spustí až na druhý, třetí, často až na pátý pokus. Když to konečně naskočí, pak už to hraje vcelku dobře. Tedy pokud nenastanou problémy s kvalitou obrazu, a neustálým zasekáváním...   

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Odesláno

Jako aplikaci pro Win10? Ta mi jde v pohodě, program najede za chvíli, ze začátku nízké rozlišení, ale do 5-10 sekund pak už krása. Jakou verzi máte? Já mám 180.41.0 resp. 2.9.1.0

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Dnes přibližně mezi 18-19 na malém Kaonu ZZ neustálé přepínání kvality. Nepadalo to úplně na tu nejnižší, ale neustále to lítalo mezi plnou kvalitou a nějakou střední. Takže zlepšení nic moc.

Odesláno
před 1 hodinou, zby napsal:

Dnes přibližně mezi 18-19 na malém Kaonu ZZ neustálé přepínání kvality. Nepadalo to úplně na tu nejnižší, ale neustále to lítalo mezi plnou kvalitou a nějakou střední. Takže zlepšení nic moc.

Podle mě to střídání kvality obrazu vůbec nesouvisí s tím, jestli máš malý box nebo cihlu, ani s typem prohlížeče nebo dokonce operačním systémem. Ten signál už nejspíš takhle do zařízení přichází, a je jedno na čem to kdo sleduje, nebo jaký používá prohlížeč. Kdyby bylo špatné něco z toho, byla by kvalita mizerná trvale, a takhle by to neskákalo. 

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Odesláno

Tak už jsem chtěl UPC pochválit, jak to dneska jede bez problémů a v dobré kvalitě... a BINGO! Úderem dvaadvacáté hodiny výpadek uprostřed slova, a hláška s omluvou, že video nelze přehrát... teď se marně pokouším to znovu pustit 😩 

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague