Odesláno 1. srpna 2023 1 rok Má se tam nechat originální EPG a ne tady ty "zvěrstva". - - - CA modul OVA
Odesláno 1. srpna 2023 1 rok Tak ono by stačilo,když už mají něco v systému nastaveno na automatické opakování,aby to v den změny někdo zkontroloval,jestli je vše v pořádku.A ne čekat,až je zákazník upozorní na chybu.A asi by tuto kontrolu měli dělat automaticky při jakékoliv změně/aktualizaci. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 1. srpna 2023 1 rok Se dívám na ty komunity na FB - Upozorňujeme, že momentálně nejsou k dispozici všem skupinám, ve všech zemích ani všem uživatelům. Případně by měly jít povolit: https://www.facebook.com/help/messenger-app/710123129607435/?helpref=faq_content - - - CA modul OVA
Odesláno 1. srpna 2023 1 rok Centrum péče Tohle je něco jiného než původní vkládání příspěvků na stránku, na té stránce se řeší FB skupiny (ne stránky). Popisky v EPG jsme opravili, tak už byste měli vidět čitelné texty 🙂 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 1. srpna 2023 1 rok Od té doby, co jsem kvůli nevyřešenému rozpadání obrazu na VF koaxiálu přeladil na terestriál, tak se na EPG dá docela i dívat 🙂 Tady ty VF překroucené a neúplné informace v EPG mě docela štvaly. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 1. srpna 2023 1 rok Doufám, že se změní i noční EPG, kdy mnoho programů už "nevysílá/závěr programu" a EPG nabízí poslední program nebo úplně zcestnou nabídku. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 1. srpna 2023 1 rok U mě znaková sada v EPG již OK. @cvancaraNení třeba "chybné" EPG načteno v mezipaměti (cache)? Já bych zkusil restartovat zařízení. 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.