Zlaťák Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 před 5 hodinami, ProkopMlejnek napsal: PS.: Mimochodem včera ještě fungovala stránka UPC.cz a dnes už nejede. Teď jsem na ní byl a normálně jede. Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik Technicolor, 4x CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 @ProkopMlejnek Vodafone box umožňuje nahrávání do cloudu, tedy do úložiště na internetu, USB port má, ale jestli z něj lze nahrávat na externí disk nevím, zatím tady o tom nikdo nemluvil, možná protože ten box zatím ještě nikdo nepoužívá na sítí s dvb-c. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Tak dobré zprávy z Vodafone. Prodloužili trojnásobně dobu uchování nahrávky. Nyní na cloudu vydrží až 90 dní. 1 Quote Kabel 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal LGI, Compal VF, Arris, Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 :D To bych byl pěkně nas... Mám nahraný film Policajt nebo rošťák s Belmondem asi 6 let a jednou za půl roku se na něj kouknu. 1 Quote 150 Mb/s 1 GB Klasik Compal black, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 A jakou má kapacitu ten cloud ? A je tato kapacita zvlášť pro každý setobox, nebo jeden uživatelský účet ( když mám třeba více setoboxu doma)? Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Řekl bych, že to bude pro jeden účet a je to na 100h záznamu. 1 Quote Kabel 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal LGI, Compal VF, Arris, Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Evzen Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 (edited) V 26. 11. 2020 v 13:27, cvancara napsal: TV s CA modulem a mít možnost si to nahrát na HDD. Ano, vím, že to jinde nepřehraju Ale prehrajes, moznosti jsou. Ja mam na svem Samsungu D-series pekne SamyGO, takze nahrane veci si z HDD, pripojeneho k TV, stahnu pres FTP do pocitace a behem stahovani rovnou dekryptuju... vysledkem je cisty transport stream s beznym zpusobem prehratelnou nahravkou. Ten puvodni zamer s neprehratelnosti jinde je donebevolajici kurvarna - pred casem mi odesel mainboard v TV a po vymene bych kvuli tehle kurvarne za normalnich okolnosti nemohl prehrat ani jednu ze svych nahravek... nastesti jsem je mel dekryptovany, takze jsem o nic neprisel. Edited November 28, 2020 by Evzen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Stačí linuxový set-top-box s CI slotem a kódování nahrávek je neznámý pojem :D Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza333 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Doporuč nějákej šel bych do toho, já to řeším satelitním přijímačem, možná je to lepší, to mě zajímá Quote 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Tak ideální je v takovém případě kombo, např. https://shop.atoselektro.cz/formuler-f4-turbo-combo_d148765.html Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts