Přejít na obsah

budeš mít Telefon EU Business a basta :)


CableG

Doporučené příspěvky

To je tedy docela drsné přitažení šroubů. Takže u tarifů na IČ neplatí, že pokuta může být max 20% paušálu?

 

No já měl kdysi home tarif na IČ, před rokem přišli s tím, že na IČ jen business tarify a lámali mě abych přešel na business s tím, že dají slevu aby se jednalo jen o zanedbatelné zdražení. Já jim nevěřil, že ta slevu bude trvalá a radši si vybral vyškrtnutí IČ ze smlouvy pro domácnost. A teď vidím, že sem dobře udělal.

 

Chápu, že to není alternativa pro každého, ale pokud bych mohl, tak bych v této situaci přešel na službu pro domácnosti.

  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA
Vidím, že někteří vůbec nepochopili o co se jedná, takže to napíšu úplně polopatě, aby to pochopil každý.

S podmínkama jsem nesouhlasi, platím už asi 10 let plnou cenu a nejsem za to ničím vázán a chci, aby to tak zůstalo.

UPC pro Business klienty od 1.2.2017 zavádí povinný závazek na 12 měsíců, po uplynutí 12 měsíců se prodlužuje o dalších 12 měsíců bez možnosti to mít jinak. Za toto NENÍ žádná sleva, prostě platíte PLNOU cenu a jste vázáni. Pokutu platíte 700 Kč za každý ZBÝVAJÍCÍ měsíc do konce závazku. Pokud tedy vypovíš měsíc po začátku dalšího, tak platíš pokutu 7700 Kč za nic. Nečerpáš žádné zvýhodnění, slevy, ten závazek je jen, aby vymlátili další peníze, jako protihodnotu nenabízí vůbec nic, naopak ještě zdražují. Nejde tedy o žádné vracení slevy jako u home tarifů.

Pořád nevím kdes přišel na ten povinnej úvazek, když povinný je a bude vždycky pouze to, s čím sám souhlasíš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

YABAKA - No jasně, můžeš nesouhlasit teď, skončit a starat se o zřízení nové služby a administrativy kolem toho. Pokud se nepodaří s UPC sjednat náhodou podmínky jiné individuálně. Fandím tvému optimismu, ale tohle běžně uživatele staví docela do kouta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Běžnej user si může internet zajistit jinak a tady jde navíc o tarif Business, takže firma. A ta si zase dokáže vyjednat cokoliv, UPC potřebuje klienty a ne se dívat, jak utíkají jinam. Jo a ještě něco - hrozně rád bych viděl originál toho údajnýho dopisu od UPC, co někdo nahoře vylepil. Protože co jsem se ptal pár lidí, co mají taky Business a i u nás ve firmě, tak nikomu nic takovýho nedošlo. Ani bych se moc nedivil, kdyby to byl klasickej hoax, čemuž by odpovídala i ta údajná smluvní pokuta, protože UPC nic takovýho nepraktikuje a funguje na systému věrnostních slev. Kromě toho ani poskytovatelé netu toto nepíší tak idiotsky do dopisů, aby měl klient pocit, že jim někdo vyhrožuje (to je spíš styl státní správy). Další věc je pak ta, že Všeobecný podmínky pro Business jsou nový od 15.12.2016, takže nemá logiku, aby další nový byly už za měsíc a půl od 1.2.2017

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Běžnej user si může internet zajistit jinak a tady jde navíc o tarif Business, takže firma. A ta si zase dokáže vyjednat cokoliv, UPC potřebuje klienty a ne se dívat, jak utíkají jinam. Jo a ještě něco - hrozně rád bych viděl originál toho údajnýho dopisu od UPC, co někdo nahoře vylepil.

 

No je to právě že fakt. Skoro bych řekl, že se chováte, jak nastrčený troll, nebo se tak prostě chováte jen ze svého přesvědčení, ale je to tak.

 

 

Zde mail, který je shodný na dvě IČa:

Vážený zákazníku,

 

v UPC Business se neustále snažíme vylepšovat naše služby tak, aby splňovaly požadavky podnikatelů a živnostníků. Zkvalitňujeme síť, zavádíme nové balíčky služeb, optimalizujeme technické, provozní i organizační podmínky. Z těchto důvodů převedeme k 1. 2. 2017 Vaše služby na smlouvě s variabilním symbolem 49473721 na nový výhodný balíček:

 

V ceně internetu získáte zdarma hlasovou službu Telefon EU Business, díky které můžete volat na pevné i mobilní linky v rámci ČR i do všech zemí EU. Hovorné nad rámec je účtováno zvlášť dle platného ceníku.

 

Nastavení ostatních služeb zůstává beze změny.

Kromě toho můžete nadále využívat výhod UPC Business, jako je speciální zákaznická linka pro firemní zákazníky, pevná IP adresa, antivirový program a další doplňkové služby pro podnikatele zdarma.

 

V případě, že hradíte služby naší společnosti trvalým příkazem nebo přímým inkasem z účtu, nezapomeňte, prosím, změnit částku trvalého příkazu, popřípadě upravit limit přímého inkasa z účtu ve Vaší bance.

 

Vaše telefonní číslo k využívání hlasové služby pro pevnou linku je 222 987 072. K volání můžete využít vlastní analogový telefon. V případě, že budete mít zájem o poskytnutí telefonního přístroje za výhodných podmínek od nás, neváhejte nás kontaktovat na čísle 241 005 200.

 

Zároveň bychom Vás rádi informovali, že od 1. 2. 2017 se na Vás budou vztahovat nové Všeobecné podmínky poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací společnosti UPC Česká republika pro podnikatele a Ceník služeb. V rámci této změny se mění podmínky pro ukončení smlouvy. Vaše smlouva bude nově nastavena na dobu určitou 12 měsíců, po jejímž uplynutí se smlouva automaticky prodlužuje o stejnou dobu, a to za stejných podmínek, pokud nám nejpozději měsíc před uplynutím doby určité nedoručíte písemnou výpověď. Smlouvu i jednotlivou službu lze i před uplynutím doby určité vypovědět s výpovědní dobou 1 měsíc, která běží od prvního dne následujícího měsíce po jejím doručení, ale v případě ukončení smlouvy či jednotlivé služby před uplynutím doby určité Vám vznikne povinnost uhradit smluvní pokutu ve výši 700 Kč za každý celý kalendářní měsíc do uplynutí doby určité. Pokud Vám v současné době podle smlouvy běží minimální doba užívání, bude počátek doby určité Vaší smlouvy shodný s počátkem této minimální doby užívání. Pokud Vám již minimální doba užívání uplynula, bude počátek doby určité Vaší smlouvy nastaven na 1. 2. 2017. Plné znění nových Všeobecných obchodních podmínek a dalších dokumentů naleznete na business.upc.cz/vop.

 

Máte-li jakékoli dotazy, volejte naše Klientské centrum na čísle 241 005 200.

 

Dovolujeme si Vás upozornit, že máte ze zákona právo ke dni 1. 2. 2017 (nabytí účinnosti změny) naše služby bez sankce ukončit. Neradi bychom se s Vámi rozloučili, ale pokud se takto rozhodnete, písemně nás prosím informujte co nejdříve – ideálně do 15. 1. 2017, abychom byli schopni Vaši žádost včas zpracovat, nejpozději však do data změny služby.

 

Těšíme se, že Vám i nadále budeme moci nabízet spoustu zajímavých novinek ze světa vysokorychlostního internetu a digitální televize.

 

 

Marián Holý

B2B Director CZ & SK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Dej sem originál screen dopisu a ne opsaný věci z minulý stránky. V každým případě - pokud je to pravda - by ses neměl zdržovat a jít rychle "starat se o zřízení nové služby a administrativy kolem toho", abych použil tvoje vlastní slova :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se nepletu, tak pes je zakopaný ve změně smlouvy z doby neurčité na dobu určitou.

(11) Smlouvu o poskytování veřejně dostupné služby elektronických komunikací nebo připojení k veřejné komunikační síti uzavřenou se spotřebitelem na dobu určitou je možné vypovědět za podmínek uplatňovaných podnikatelem poskytujícím veřejně dostupnou službu elektronických komunikací nebo zajištujícím připojení k veřejné komunikační síti podle odstavce 1 písm. g) a h) pro smlouvy na dobu neurčitou a v souladu s odstavcem 1 písm. p).

http://www.podnikatel.cz/zakony/zakon-o ... /#f2916246

  • Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Neposlal nic a pokud sis ty přečetl co píšu, tak bych rád viděl screen toho údajnýho dopisu (emailu). Kromě asi tří lidí zde na fóru (z toho jeden registrovaný, zbytek anonymní haluz) o tom nikdo nic neví. Přičemž jméno Marián Holý UPC mně najede hned jako první odkaz v Google, takže to celý vypadá na takovej krásnej hoax, kdy se někdo snaží flusnout na UPC a některý ovce to žerou i s navijákem :D Třeba je to ale pravda :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...