January 5, 20187 yr Zdravim. Na konci unora mi konci prvni rok smlouvy ma dobu urcitou. S vyuctovanim chodi tato informace "Vaše věrnostní období pro službu končí dne : 28.02.2018". Konci timto datem dohodnuta retence, nebo je treba opet prudit na infolince? Netusite nekdo? V podminkach je ustanoveni: "Po uplynutí doby určité se Smlouva automaticky prodlužuje o stejnou dobu, na kterou byla uzavřena, a to za stejných podmínek, pokud není ve Smlouvě uvedeno jinak." - takze bych to chapal, ze jsem smlouvu na dobu urcitou uzavrel za nejakych podminek (sleva) a bude to pokracovat. Nechtel bych ale byt prekvapen s vyuctovanim v breznu...
January 5, 20187 yr Ale může se stát, že máte nějakou službu zvýhodněnou na 12 měsíců. To pak pokračovat nemusí. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
January 6, 20187 yr Vsechno jsem domlouval a ujistoval se, ze bude "naporad", pisemne ale samozrejme nic nemam. Tak se asi telefonatu nevyhnu, pro jistotu...