Přejít na obsah

Horizon do Česka 28.4.v 19:30 Hod představení


Pavel m

Doporučené příspěvky

Největší kabelový operátor, společnosti UPC Česká republika odhalí 28. dubna v 19 hodin informace týkající se příchodu multimediální platformy Horizon na náš trh. Vyplývá to z pozvánky, kterou dnes zaslala novinářům agentura Ogilvy. „UPC Česká republika během slavnostního večera představí svou digitální televizi Horizon – revoluční způsob sledování televize,“ píše kabelový operátor. Přesný termín spuštění služby na našem trhu, která umožní využívání multimediálního boxu s řadou doplňkových služeb, bude prozrazen s velkou pravděpodobností právě na této akci.

 

„Svět lineární televize v podobě, jak ho známe, se postupně bude měnit a lidé se budou chtít koukat na televizi kdekoliv a sledovat cokoliv. A my jim to chceme umožnit,“ řekl v rozhovoru pro DigiZone.cz v polovině listopadu loňského roku generální ředitel operátora Frans-Willem de Kloet a doplnil: V tuto chvíli ještě nelze přesně říci, kdy bychom měli službu Horizon v České republice spustit, ale chtěli bychom, aby to bylo ještě před létem příštího roku. Očekávání máme od tohoto produktu pochopitelně velmi vysoká. Česká republika bude teprve pátou zemí, která tuto službu spustí

 

 

http://www.digizone.cz/clanky/prichod-p ... -odhaleni/

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Čekání zákazníků největší kabelové televize u nás, společnosti UPC Česká republika, je u konce. Firma dnes představí dlouho očekávanou platformu Horizon, která přinese klientům operátora nový rozměr digitálního vysílání. Horizon přinese mimo jiné možnost nahrávání a zpětného zhlédnutí pořadu (PVR funkce), atraktivní menu, doplňkové funkce a videotéku My Prime. Se službou už se vybraní čeští novináři měli možnost seznámit loni koncem října na setkání s vedením UPC v centrále Liberty Global (vlastník UPC, pozn. red.) v Amsterdamu. Firma tehdy uvedla svůj nový produkt Horizon Go, který umožňuje sledování programů kabelové televize na mobilních zařízeních.

 

Tiskovou konferenci, kterou budou mít čtenáři redakce DigiZone.cz možnost sledovat v on-line reportáži, svolala společnost UPC Česká republika do jednoho z Barrandovských ateliérů na dnešní půl osmou večer. Operátor slibuje nevšední zážitek s hollywoodskou atmosférou. Svým čtenářům náš portál zprostředkuje z akce také fotogalerii, jejímž autorem bude tradičně náš kolega Karel Choc. Zajímavostí je, že na pozvánce k slavnostnímu odhalení multimediálního boxu Horizon se objevil také hlavní hrdina seriálu House of Cards, kterého ztvárnil herec Kevin Spacey. Není proto vyloučeno, že právě tento hit bude jedním z taháků videopůjčovny My Prime.

 

On-line zpravodajství sledujte na DigiZone.cz přibližně od 19:30.

 

 

http://www.digizone.cz/clanky/udalost-r ... u-horizon/

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Tak nevím (Horizon tv mě zajímá zatím jen po technické stránce)... Pro UPC ČR je asi typické, že informace tohoto typu lze najít na "cizích" serverech, na oficiálním webu UPC jsem nenašel zmínku (9 hod). Předpokládám, že text předešlého příspěvku je citace z článku na DigiZone..., kde "Firma dnes představí dlouho očekávanou ..."

Pokud dobře rozumím, tak slovní spojení Firma dnes představí ani zdaleka neznamená totéž, co Firma dnes spustí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...