Přejít na obsah

Cinemax a Golf pouze v HD.


Pavel m

Doporučené příspěvky

Více než dvě třetiny našich klientů mají přístup k vysílání v HD kvalitě,“ sdělil DigiZone.cz mluvčí operátora David Frodl. Získanou kapacitu mají využít doplňkové služby. .Největší kabelový operátor u nás, společnost UPC Česká republika, plánuje v blízké době ukončit distribuci kanálů Cinemax, tedy stanic Cinemax a Cinemax 2, ve standardní kvalitě obrazu (SD). Tyto programy budou klientům dostupné po tomto kroku pouze ve vysokém rozlišení (HDTV). Serveru DigiZone.cz to sdělil tiskový mluvčí firmy David Frodl. V jakém časovém horizontu k tomu dojde ale neuvedl. Bude to prý „v nejbližší době“. Podle Frodla se na stejný krok musí připravit zákazníci největšího kabelového operátora i u stanice Golf Channel. Možné vypínání programů v SD kvalitě už dříve operátor avizoval na Facebooku.

 

HD rozlišení

 

„Více než dvě třetiny našich klientů mají přístup k vysílání v HD kvalitě (vlastní televizory s HD ready a vyšším rozlišením). Proto z našeho pohledu a i na základě průzkumů mezi našimi zákazníky chystáme postupně utlumovat vysílání SD programů, které současně vysílají v HD. K dnešnímu dni máme s 39 HD kanály nejširší nabídku na českém trhu,“ sdělil DigiZone.cz mluvčí UPC Česká republika a doplnil: „Uvolněné SD pozice využijeme pro zvýšení obrazové kvality, rozšíření EPG dat (programový průvodce, pozn. red.), přidání dalších audio stop a především pro zařazování nových kanálů v HD rozlišení.“

 

 

http://www.digizone.cz/clanky/kabelova- ... rozliseni/

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník warman

pol241: upřímně to je ale jen váš problém. Stejně tak i to, že má člověk pomalý pc... 95% uživatelů dává stejně přednost hd před sd a kvůli pár procentům se nevyplatí platit za vysílání v SD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

50.-Kč, nebo 70.-Kč u mě nehraje roli (20.-Kč fakt dneska nic není). Problém je jiný. Já v obýváku mám STB, který HD umí. Tady problém nemám. V dětském pokoji mám STB Handan, který HD neumí. Musel bych ho vyměnit za Kaon. A jsme u problému. Ty nové Kaony dělané na zakázku UPC, kterými se firma Kaon ani radši nikde nechlubí (ví dobře proč), jsou totiž o generaci za Handany (když odečtu tu možnost HD).

Ten Handan je držák, velmi intuitivní a bezporuchový.

Takže až bude UPC dodávat STB na úrovni 21.století (nebo alespoň na úrovni ostatních známých výrobců), tak potom to bude "problém zákazníka". Momentálně je to dost na hraně.

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník warman

pol241: a já měl za to, že 4 settopboxy nepůjčí ;) každopadáně na netu koupíš hd settopboxy od cca 1000kč, za rok a něco máš zpět investici ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl Handana, jako jeden z prvních ještě na Karnevalu, kvůli HBO (síťovou šňůru měl od přístroje vyndavací). To už bude takových 10 let (neli více). Přešel jsem s ním i pod UPC. Od něj sem si pořídil na hlavní TV ten první Kaon B3000 (tak nějak se jmenuje). Mám ho dodnes.

Ten Handan mě odešel minulý rok (po 10 letech měl prostě nárok). Technik mě přivez stejného Handana (repas) a toho vadného si se zájmem prohlížel a uznale kvitoval, koukajíc na emblém Karnevalu, že to opravdu byly výborné stroje. I on říkal, že o Kaonech to vůbec neplatí - kvalitou provedení nelze vůbec srovnat.

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Já mám doma letité Handany dva, oba jsou CV-6000 DVR, a s oběma taky spokojenost. Navíc umí nahrávat až 4 programy současně, což poměrně dost využívám.

Jediná velká výtka na jejich adresu v poslední době je EPG. Právě zvlášt programování nahrávání z EPG je doslova utrpením. Soustavně se objevuje a zase mizí, při pohybu kurzoru často zamrzá, pak se zase rozběhne vpřed takovou rychlostí, že přeběhne, než najedete na vybraný pořad, tak ten mezitím zase zmizí a pak se dlouhé sekundy až minuty musí čekat, než se opět v EPG objeví. To chce opravdu velmi silné nervy. :wink:

Až na toto však šlape spolehlivě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...