Přejít na obsah

UPC přidává několik programů :)


Návštěvník c12345

Doporučené příspěvky

Návštěvník c12345

Březen.... březen :)

Řeknu to asi takhle jsem z Příbrami máme tady lokálního poskytovatele jak internetu tak i kabelové televize. Je to přes optickou s´ít. Pořád váhám skylink ani omylem a moc alternativ nemám. Já jsem se defacto i srovnal s anglickou ligou, že jí UPC nevysílá, ale co mě neskutečně štve jsou ty programy sport 1 a 2 HD.První zmínka o vyjednávání je z roku 2012 (snadno dohledatelné na internetu) a ještě co mě trochu přibrzduje je, že jsem před koncem roku vyjednal dle mého slušnou cenu za nabídku Komplet. Já snad bych byl i spokojenej moc nepotřebuji, ale jak říkám ten sportovní balík je o ničem.... takže zkrátka uvidím a pak se rozhodnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď. I já mám k dispozici místní kabelovku, ale považuju jí za nepříliš dobrou. A tu cenu mám teď od UPC taky slušnou (když ohlásily to zdražení tak jsem si vyjednal slevu :D ). No a Skylink nebo O2 se mi taky nelíbí. Mám proti vám jednu výhodu - na fotbal se moc nekoukám, spíš lyže a atletika. A taky F1 :(

  • 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je síla ,programy co teď přidali si mohly nechat. Většina vysílá volně na satelitu, tak chci vidět Vietnamce jak to platí. Když vidím jak vletí do marketu když je akce mají plný vozíky a hlavně aby rejžovaly u sebe. Ty než by dali nějakou korunu to si počkají, možná v Praze ale jinde nic.

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naprostý souhlas, MG, jen se na tom pokouším najít něco pozitivního. S balíčkem Arab počítejte; poté, co si to tu někdo z UPC přečetl, tak už to tam teď určitě připravuje, protože o to nějaký zákazník projevil zájem a spadá to do strategie ceníku, jen se na něj podívejte.

Je to největší poskytovatel a prostě má jiné zájmy než my. Všichni chtěli Slovak Sport, tak ho tam dali; myslíte že tam teď dají Sport HD? Jaký pro to mají důvod oni? Oni neskládají účty nám, ale svým ředitelům a majitelům, cílem není uspokojit zákazníka, ale získat výplatu. Viz případ Nova, nakonec ustoupili, zaplatí jim navíc, zaplatí to zákazníci. A ejhle, Skylink najednou zvyšuje cenu o podobnou částku. Po zkušenosti se Slovak Sport už do toho UPC bez dostatečných záruk nepůjdou, a když tak to budou odkládat na co nejpozdější termín, aby zaplatili míň. Jejich AXN HD nebo Comedy Central byla nakonec taky ostuda a takhle s nimi vyjebává kdekdo. No a Pohlův zákaz CS programů, to je přeci jasné už dlouhá léta, proto vlastně CS kanály vznikly, Pohlovi a UPC navzdor.

  • Kabel 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • V.Station 3.1, VTV STB 2G_A, 3xCAmodul
  • Hradec Králové
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Já tenhle optimismus nesdílím a to obzvláště, když přihlédnu k tomu, že první zmínka, že se "údajně jedná" pochází z roku 2012. Snadno dohledatelné na internetu. Jenom by mě zajímalo proč je doba vyjednávání 2 roky a jak takové vyjednávání tedy v reálu vypadá :) Jak říkám pokud je zařadí budu příjemně překvapen nic víc nic míň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si zas nemyslím, že by jim to Pohl přímo zakázal, pochybuju, že by to postavil tak, že když zařadí CS programy, že jim třeba CS Film vůbec nenabídne. Podle mě (ale to opravdu jen tipuji), jde spíš o to, že se dohodli, že za to, že UPC CS kanály nezařadí, dostanou velkou slevu na CS Film a Kinosvět.

Já bych nebyl na UPC nebyl tak naštvaný, kdyby aspoň bylo vidět, že o ty kanály mají zájem a chtějí je zařadit (a třeba se nemůžou dohodnout na ceně), ale když čtu ty jejich nesmyslné argumenty o reprízách, tak to je z jejich strany prostě jen výmluva.

  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není třeba být hned naštvaný. Asijský balíček si předplácet nemusím a vliv na cenu hlavní nabídky mít nebude. Tudíž jeho programová náplň mě zcela míjí, ale dokážu to přát těm, pro které to bude přínosné.

 

To že bude v Klasiku a Komfortu o dvě zpravodajské stanice víc s povděkem kvituji. V dnešní době čím víc zpravodajství z více zemí tím lépe, protože např. ČT24 se uzavřela do určitého názorového tunelu z kterého ne a ne vybřednout a dívat se na to dá čím dál méně. Tím bych také chtěl připomenout, že stále trvám na znovuzařazení TA3 do nabídky. :diky

 

MňamTV snad ani není třeba komentovat, programy a kanály o vaření se šíří rychlostí španělské chřipky a bude tomu asi do té doby, dokud si bude každý druhý člověk ve společnosti hrát na experta na vaření a kulinářského kritika.

 

O Sportu 1 & 2 si poslední dobou začínám myslet samé horší věci. Nejdřív s velkou pompou ohlásili získání práv a plány na to přiblížit se kvalitou těm nejlepším vysílatelům, ale od té doby o sobě a F1 nedali vůbec vědět, nedělají na F1 reklamu (což by měli pokud chtějí aby se jim peníze na práva vrátili) i přes to, že do začátku sezóny chybí už jen měsíc, na jejich stránkách o F1 není ani slovo, první testy v Jerezu zcela odignorovali a jména komentátorů neohlásili. Což už by seriózní TV stanice bylo jen těžko možné.

 

Začínám mít takový pocit, jestli ty práva na F1 nakonec nechtějí někomu přeprodat. Použít je při vyjednávání s UPC o zařazení HD kanálů do vysílání a potom je prodat např. Nova Sportu. Opakoval by se tak de facto scénář SlovakSportů a práv na PL.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...